21.3.17

"Ο Φιλίπ είναι ο τέλειος σύζυγος, μαγειρεύει και πλένει τα πιάτα"...



Η Τερέζα Μέι -αφού ενεργοποίησε το BREXIT- πόζαρε και μίλησε στη «βίβλο της μόδας»,"Vogue"...

Mε φούξια νύχια και πανάκριβο μπλε σύνολο υποδέχεται την έναρξη του Brexit η συντηρητική πρωθυπουργός της Βρετανίας, ποζάροντας...
στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue.

Η Τερέζα Μέι ποζάρει στο φακό της διάσημης φωτογράφου Άνι Λάιμποβιτς καθισμένη στον καναπέ της πρωθυπουργικής κατοικίας στην Ντάουνινγκ Στρητ. 

Σε μία άλλη φωτογραφία περπατά στην εξοχή με τον «τέλειο σύζυγό της», Φιλίπ.  

Στο τεύχος Απριλίου, η Μέι μιλάει για τη σχέση της με τον σύζυγό της, αλλά και για τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, επισημαίνοντας πως ο Αμερικανός πρόεδρος είναι «τζέντλεμαν».

Για την προσωπική της ζωή δεν διστάζει να πει ότι αυτή είναι ο «άντρας» στο γάμο. «Εγώ φοράω τα παντελόνια στη σχέση», υποστηρίζει χωρίς δισταγμό η Μέι προσθέτοντας ότι ο 59χρονος σύζυγός της μαγειρεύει πολύ καλό ριζότο μανιταριών και πλένει και τα πιάτα.

«Είναι ο τέλειος σύζυγος», δηλώνει με υπερηφάνεια για τον Φιλίπ επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός.   

Η φωτογράφηση στο αμερικανικό περιοδικό έγινε με στόχο η Μέι να προωθήσει την εικόνα της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.



Η 60χρονη Μέι φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μπλε ακριβό σύνολο του διάσημου οίκου L. K Bennet ενώ στην φωτογραφία που περπατάει με τον σύζυγό της φοράει ένα μακρύ κόκκινο παλτό, δημιουργία της "Egg boutique".



H πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue λίγες ημέρες πριν ενεργοποιήσει το άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, στις 29 Μαρτίου.   

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: