28.3.17

Ο Johnny Rotten ...απασφάλισε: Υποστηρίζει Τραμπ και Φάρατζ...



Ο Johnny Lydon, ηγετική μορφή των Sex Pistols από το 1975 έως το 1978, του συγκροτήματος που μας έμαθε...
την πανκ μουσική, που εναντιώθηκε στην φιλελεύθερη πολιτική και το κατεστημένο, που προσέβαλε τα ψευτοήθη και τον συντηριτισμό της βρετανικής κοινωνίας, τα έβαλε με την βασίλισσα και στήριξε έμπρακτα την εργατική τάξη της οποία αποτέλεσε η φωνή, καθώς τα μέλη της ήταν γέννημα θρέμα αυτής, αυτή τη φορά φαίνεται πως απασφάλισε υποστηρίζοντας τον Ντόναλντ Τραμπ και το Νάιτζελ Φάρατζ.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην βρετανική τηλεόραση τάχθηκε για μία ακόμη φορά υπέρ του Brexit λέγοντας «η εργατική τάξη μίλησε για το Brexit και εγώ είμαι ένας από αυτούς», ενώ χαρακτήρισε «φανταστικό ηγέτη» τον γνωστό ακροδεξιό Νάιτζελ Φάρατζ. Είπε μάλιστα ότι θέλει να του σφίξει το χέρι μετά τα όσα διαδραματίσθηκαν στον ποταμό Τάμεση, όταν παραμονές του δημοψηφίσματος για την παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο Φάρατζ και ο γνωστός μουσικός Μπομπ Γκέλντοφ «διασταύρωσαν στην κυριολεξία τα πλοιάριά τους» διαδηλώνοντας ο πρώτος υπέρ του Brexit και ο δεύτερος κατά!

Όσο για τον Ντόναλντ Τραμπ είπε «κατά μία έννοια ο Τραμπ είναι ένα είδος πολιτικού Sex Pistol» και πρόσθεσε ότι «αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι τα αριστερά μέσα ενημέρωσης στην Αμερική προσπαθούν να δυσφημήσουν τον τύπο ως ρατσιστή, κάτι το οποίο είναι παντελώς ψευδές»! Σημείωσε ότι «υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά προβλήματα με αυτόν ως άνθρωπο, όμως δεν είναι μόνο αυτό και θα μπορούσε να υπάρξει πιθανότητα να βγει κάτι καλό από αυτήν την κατάσταση γιατί ο Τραμπ τρομάζει τους πολιτικούς».

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: