29.3.17

Γιατί η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει τώρα που το Survivor σαρώνει...

Η απροσδόκητη στήριξη του ΣΚΑΙ στην κυβέρνηση και το μήνυμα στους επίδοξους «αντάρτες» των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ...

Υπάρχει αμφιβολία ότι είναι η καλύτερη στιγμή για να κλείσει η αξιολόγηση, όσο ο κόσμος είναι ...
κολλημένος με το Survivor;

Κάθε βράδυ τουλάχιστον 2.500.000 τηλεθεατές παρακολουθούν, Σπαλιάρα, Αγγελόπουλο, Μπο, Λάουρα… έως τον κινέζο Ορέστη Τσανγκ, τον «τρελό» κύπριο Μάριο Πρίαμο και την Ελισάβετ… σαν να μην υπάρχει αύριο!

Κάθε βράδυ εκατομμύρια τηλεθεατές είναι κολλημένοι στις οθόνες τους και στα κινητά τους, παρακολουθώντας και σχολιάζοντας στα social media την αγκαλιά του Αγγελόπουλου με την Ευρυδίκη… τη φαγωμάρα που έχει επιστρέψει στο στρατόπεδο των «Μαχητών», τα καμώματα του Χανταμπάκη από τους «Διάσημους» και τα μακαρόνια με κιμά που κέρδισαν εχθές!

Η εβδομάδα όμως που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμη, αφού από την ομάδα των «Μαχητών» που έχει μπει ξανά στο… τούνελ με τις ήττες, έχουν προταθεί 4 παίκτες με διαφορετική φιλοσοφία ζωής… αλλά κυρίως με διαφορετικές δυνατότητες στα αγωνίσματα και διαφορετική προσφορά στις δουλειές του «σπιτιού»!

Για πρώτη φορά όμως αυτήν την Πέμπτη θα αναμετρηθούν οι «αιώνιοι» αντίπαλοι, ο κινέζος Θεσσαλονικιός και η Ελισάβετ (κάτι σαν τον Αλέξη και τον Κυριάκο)… βεβαίως μαζί τους προτεινόμενοι είναι και η αθόρυβη με το πλατύ χαμόγελο Σάρα και ο μόνιμα τραυματισμένος Πάνος!
Τα στοιχήματα πολλά, αλλά η αγωνία μεγαλύτερη!

Τι θα γίνει λοιπόν με τον Ορέστη που έχει στοχοποιήσει την Ελισάβετ και την ψηφίζει όσο η ομάδα των «Μαχητών» χάνει τις ασυλίες, δηλαδή τόσο συχνά όσο και ο Μητσοτάκης ζητάει εκλογές;

Η Ελισάβετ θα επιβεβαιώσει το προσωνύμιο του εξολοθρευτή του Survivor; Τέσσερις φορές προτάθηκε από τον κινέζο Θεσσαλονικιό και τις τέσσερις τη γλύτωσε, φεύγοντας κάποιος άλλος!

Για αυτό τώρα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κλείσει η αξιολόγηση! Έστω με απώλειες στις συντάξεις, στο αφορολόγητο, στη ΔΕΗ κ.α. Μέχρι τον Ιούλιο όλοι θα είναι κολλημένοι με το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ… Και καλό θα κάνει στην οικονομία (όπως λέει ο Στουρνάρας) και χαμπάρι δεν θα πάρει κανείς! Ακόμη όμως και να χαμπαριάσουν κάποιοι δεν πρόκειται κανείς να αφήσει το γάμο να πάει για πουρνάρια… έτσι κι αλλιώς αυτή η μάχη χάθηκε. Τα μνημόνια τα συνηθίσαμε!

Αφήστε που υπάρχουν και τα αντί-μέτρα, η μείωση στον ΕΝΦΙΑ, στη φορολογία των επιχειρήσεων και κάτι άλλα ψιλά… σαν το ρύζι δηλαδή και τις πατάτες που παίρνουν κάθε εβδομάδα οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor για να μη λιποθυμούν από την πείνα και τις κακουχίες!

Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια που λέει και η πολλαπλώς προτεινόμενη Ελισάβετ.

Τέλος, μια συμβουλή σε όσους σκέφτονται να απειλήσουν την κυβερνητική συνοχή από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ: ας παραδειγματιστούν από τη Σόφη Πασχάλη (με τα άπταιστα ελληνικά) πώς την πάτησε από τον Αγγελόπουλο!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: