31.3.17

Το τροχαίο ατύχημα στο Survivor ήταν προβοκάτσια...


Το «τροχαίο ατύχημα» με τους παίκτες του Survivor στον Άγιο Δομίνικο δεν ήταν ατύχημα. Ήταν προσχεδιασμένο. Ήταν μια...
προβοκάτσια.

Οι παίκτες του Survivor είχαν αποφασίσει να ενωθούν όλοι -και οι δυο ομάδες- και να καλέσουν από την τηλεόραση τους Έλληνες σε κοινό αγώνα για την ανατροπή των Μνημονίων και των ολιγαρχών.

Οι παίκτες θα καλούσαν τους Έλληνες να μην βλέπουν βλακώδη τηλεπαιχνίδια σαν χάπατα αλλά να πάρουν την τύχη τους και τις ζωές τους στα χέρια τους.
Με την τεράστια τηλεθέαση που έχει το παιχνίδι, ήταν βέβαιο πως οι Έλληνες θα έβγαιναν στους δρόμους και θα έκαναν επανάσταση.

Ειδικά, αφού το κάλεσμα για ρήξη και ανατροπή θα έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το νέο λαϊκό είδωλο, ο νέος Μαρίνος Αντύπας, ο γνήσιος απόγονος του Άρη Βελουχιώτη.

Οι παίκτες ήταν έτοιμοι να κάνουν το επαναστατικό κάλεσμα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έβγαζε μια ελληνική σημαία -που είχε τόσους μήνες καλά κρυμμένη μέσα στο μαγιό του-, θα καλούσε τους Έλληνες να επαναστατήσουν και θα έλεγε πως τα χρήματα που θα πάρει ο νικητής του Survivor θα διατεθούν για την αγορά όπλων για την Επανάσταση.

Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες θα τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο και την Διεθνή.
Όμως, όπου υπάρχουν Έλληνες, εκτός από ήρωες, υπάρχει κι ένας προδότης.
Ο προδότης ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πίσω από το αγγελικό χαμόγελο και τα υπέροχα μάτια της Ευρυδίκης, κρύβεται ένας σύγχρονος Εφιάλτης.
Δεν φταίει και η καημένη η Ευρυδίκη· είναι η φύση των δημοσιογράφων τέτοια.

Η Ευρυδίκη ενημέρωσε τα αφεντικά της στο ΣΚΑΪ πως οι παίκτες ετοιμάζουν ανταρσία, μέσω ενός μικροσκοπικού ασυρμάτου που της είχαν δώσει ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, και η Ευρυδίκη τον είχε κρύψει στο σουτιέν της.

Μόλις ο Γιάννης Αλαφούζος έμαθε πως οι παίκτες του Survivor ετοιμάζουν ανταρσία και κάλεσμα για επανάσταση, έδωσε την διαταγή για την προβοκάτσια.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έριξε χυμό καρύδας στο ντεπόζιτο του φορτηγού που θα μετέφερε τους Μαχητές, ενώ πείραξε και τα φρένα.

Το σχέδιο ήταν να σκοτωθούν όλοι οι Μαχητές, για να περάσει το μήνυμα και στους Διάσημους πως θα πρέπει να κάτσουν στ’ αυγά τους, αλλά οι Μαχητές είχαν άγιο και την γλίτωσαν με μερικές γρατζουνιές και μερικά σπασμένα πλευρά.

Μετά το «ατύχημα», οι παίκτες ενημερώθηκαν πως, αν τολμήσουν να κάνουν κάλεσμα για επανάσταση, θα κινδυνεύσουν οι ζωές των δικών τους στην Ελλάδα.
θα υποκύψουν οι παίκτες του Survivor στον εκβιασμό ή θα βάλουν την πατρίδα πάνω από όλα;

Θα το μάθουμε σύντομα.
Εσείς, πάντως, να είστε έτοιμοι.
Μην βγείτε για επανάσταση με τα σώβρακα.

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: