18.4.17

17 απίθανες στιγμές απ' το Facebook της Κατερίνας Παπακώστα...

Την απομάκρυνση της Κατερίνας Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας της ΝΔ αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - μία κίνηση που...
σημειώνεται μετά την κριτική που άσκησε η βουλευτής στον Άδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας να παραιτηθεί από την αντιπροεδρία, μέχρι να τελειώσει η εξεταστική για την Υγεία. 

Ο Μητσοτάκης αντικατέστησε την Παπακώστα στον τομέα Υγείας της ΝΔ μετά τις βολές κατά Γεωργιάδη 18.4.2017 Ο Μητσοτάκης αντικατέστησε την Παπακώστα στον τομέα Υγείας της ΝΔ μετά τις βολές κατά Γεωργιάδη Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ, η Παπακώστα αντικαθίσταται από τον βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα. 

Επίσης η ΝΔ ανακοίνωσε ότι στην εξεταστική επιτροπή για την υγεία θα συμμετάσχουν οι εξής βουλευτές του κόμματος: Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος. 

Ενδιαφέρον (για μένα) έχει και το ότι η κα Παπακώστα είχε ορθώς κριτικάρει μέσω Facebook τον αντιπρόεδρο του κόμματός της, αλλά δεν έμοιαζε να καίγεται και πολύ ιντερνετικά που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει εξεταστική για την περίοδο που αρχίζει πολύ βολικά με το που ο Κουρουμπλής (ως Πασόκ τότε) έφυγε απ' το υπουργείο Υγείας και τελειώνει με το που ο Κουρουμπλής ξαναπήγε στο υπουργείο Υγείας... 













Άρης Δημοκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: