30.4.17

Πιθανή αιτία θανάτου ο πνιγμός για την 36χρονη...


Ολοκληρώθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, η εξέταση της σορού της 36χρονης, η οποία... βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα, μέσα σε βυθισμένο αυτοκίνητο στον Αμβρακικό κόλπο, κοντά στην Αμφιλοχία.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος διενήργησε την εξέταση στην σορό της 36χρονης, «θα μπορούσαμε για την ώρα να πιθανολογήσουμε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό, αλλά δυστυχώς στην κατάσταση που είναι οι πνεύμονες, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω». Ελπίζω, συνέχισε ότι «θα μας δώσει απαντήσεις η ιστολογική εξέταση», ενώ όπως προσέθεσε, «θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, που άλλωστε πάντα κάνουμε».

Επίσης, ο Ανδρέας Γκότσης είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «η σορός της 36χρονης ήταν σε προχωρημένη σήψη και όλα τα όργανα έχουν σχεδόν αλλοιωθεί».

Όσον αφορά τον χρόνο θανάτου, τον προσδιορίζει «πριν από περίπου 10 με 15 ημέρες, δηλαδή συμβατό με το διάστημα που εξαφανίστηκε».

Ακόμη, ανέφερε ότι «δεν διαπίστωσα εμφανείς κακώσεις, ούτε κάποιο κάταγμα που να μπορεί να φανεί τόσες ημέρες μετά». Το μόνο που φέρει, συμπλήρωσε, «είναι ένα θλαστικό τραύμα στην μετωπιαία χώρα, που δεν λέει κάτι».

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί πώς ακριβώς το αυτοκίνητο της 36χρονης βγήκε από τον δρόμο και κατέληξε στην θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: