12.4.17

Ακόμη μια (θλιβερή) παράσταση...

Μεγάλη Τετάρτη ανήμερα, η Βουλή… για τα πανηγύρια, που από το 2015 αποφασίζει για το μέλλον μας, χωρίς εμάς, και με...
ένα εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο πολιτικού προσωπικού, έδωσε ακόμη μια παράσταση.

Στο πλαίσιο της συζήτησης για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, με τη συζήτηση να ανοίγει εκ των πραγμάτων και αναπόφευκτα στο σύνολο των θεμάτων της καυτής επικαιρότητας, με προεξάρχουσα τη διαπραγμάτευση για τη δεύτερη αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας, κυβέρνηση και αντιπολίτευση έδωσαν για άλλη μια φορά, εξαιρετικά αρνητικά δείγματα του πιο κακού εαυτού τους.

Ατάκες εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου, που σε stand-up comedy θα προκαλούσαν τη θυελλώδη αντίδραση του ακροατηρίου, ή σε μια σοβαρή δουλειά θα οδηγούσαν σε άμεση απόλυση, και αποζημίωση της… εταιρείας, όχι του απολυθέντος, για ψυχική οδύνη.

Ρητορική… Ψυχρού Πολέμου, αν όχι… Εμφυλίου (του βουνού) δηλαδή. Και πλήρης απουσία αξιόπιστου πολιτικού λόγου για το αύριο της χώρας. Ώστε να σταματήσουμε να αλλάζουμε κυβερνήσεις… σαν τα πουκάμισα, και με την ίδια ακριβώς ταχύτητα να πηγαίνουμε από το ένα Μνημόνιο στο επόμενο.

Μέχρι την Ανάσταση, θεολογικά τουλάχιστον, έχουμε μερικές μέρες μπροστά μας. Εκεί ωστόσο πρέπει να είναι ο στόχος μας. Στη νίκη του φωτός απέναντι στο σκοτάδι. Και η Βουλή αυτή, σε όλες τις πτέρυγές της, είναι πολύ σκοτεινή. Μιζεριάζει την Ελλάδα. Δεν αξίζει στους Έλληνες...

ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: