26.4.17

Πώς θα κινηθούν την Πρωτομαγιά...

Πώς θα κινηθούν την Πρωτομαγιά τα μέσα μαζικής μεταφοράςτα μέσα μαζικής μεταφοράς...

Χωρίς τρόλεϊ θα μείνει η Αθήνα την ημέρα της Πρωτομαγιάς, ενώ οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ προγραμματίζουν στάσεις εργασίας. Ακινητοποιημένα θα...
παραμείνουν τα τρένα, ο Προαστιακός και τα πλοία.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Όπως ανακοίνωσε το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ, «η 1η Μάη εκτός από ημέρα μνήμης και τιμής για τους πρωτοπόρους αγωνιστές της εργατικής τάξης είναι και ημέρα αγώνα και απεργία των εργαζομένων».

Όλο το 24ωρο της 1ης Μαΐου θα απεργήσουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, όπως αποφάσισε η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ. «Σε συνέχεια όλων των σκληρών μέτρων και μνημονίων των προηγούμενων ετών, το κλείσιμο της αξιολόγησης φέρνει μαζί της νέα σκληρά μέτρα» ανακοίνωσε.

Ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο αναμένεται να είναι και τα τρένα, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού, λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης. Αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τα δρομολόγια που θα ανασταλούν.


Λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ, κανένα δρομολόγιο πλοίου δεν θα πραγματοποιηθεί από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας...

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: