20.4.17

Κύριε Κικίλια, μιλήστε μας για την ΔΕΗ...


“Πρωθυπουργός ο @kmitsotakis κατά #syriza. Αν βιάζονται τόσο ας κάνουν εκλογές”. Με τον τρόπο αυτό επέλεξε να μην απαντήσει ο εκπρόσωπος Tύπου της ΝΔ στο πρωτοσέλιδο της “Αυγής”.

Η...
επιλεκτική ανάγνωση του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας από τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ μαρτυρά όχι μόνο την επικοινωνιακή του υστέρηση αλλά και την προτίμησή του στο πολιτικό “κρυφτό”. Αφού λοιπόν πληροφορήσουμε τον κ. Κικίλια πως πρωθυπουργούς και κυβερνήσεις αναδεικνύει ο λαός και όχι οι εφημερίδες, θα ζητήσουμε κι εμείς με την σειρά μας από τον εκπρόσωπο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει επί της ουσίας για τις υποσχέσεις του προέδρου της ΝΔ προς τα ιδιωτικά συμφέροντα την πολιτική στήριξη των οποίων διακαώς επιθυμεί, ως προς το ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Την σαφή θέση της εφημερίδας πως ο Κ. Μητσοτάκης «τάζει δίκτυα, υδροηλεκτρικά, ενεργειακή και τιμολογιακή πολιτική» στα «ιδιωτικά συμφέροντα για πολιτική στήριξη» ο Β. Κικίλιας επέλεξε να την προσπεράσει προκειμένου να αποφύγει τις απαντήσεις που το κόμμα του οφείλει στον ελληνικό λαό. Αντί απαντήσεων αρκέστηκε στους ευσεβείς πόθους της ΝΔ για ταχεία επάνοδο στην εξουσία χωρίς το παραμικρό σχόλιο για τα όσα ο αρχηγός του τάζει στα ιδιωτικά συμφέροντα “αν ποτέ αναλάβει την διακυβέρνηση”, όπως ευκρινώς αναφέρει η “Αυγή” στην πρώτη της σελίδα. Θα συνιστούσαμε λοιπόν στον κ. Κικίλια να θυμηθεί την αθλητική του καριέρα και να προπονηθεί ξανά στην τόσο απαραίτητη για αθλητές αλλά και πολιτικούς “περιφερειακή όραση” και στην επόμενη ανάρτησή του στο twitter θα αναμένουμε τις απαντήσεις του για το υποσχόμενο ξεπούλημα της ΔΕΗ από τον Κυρ. Μητσοτάκη.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: