19.4.17

Έτσι σώθηκα από την πτώση...

Η πρώτη μαρτυρία της αρχιλοχία που σώθηκε από την πτώση...

Συγκλονίζει η πρώτη μαρτυρία της Βασιλικής Πλεξίδα, της αρχιλοχία που σώθηκε σαν από θαύμα από τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο, στην οποία έχασαν τη ζωή τους τέσσερις αξιωματικοί.

Η...
27χρονη που επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο νοσηλεύεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα της που επικαλέστηκε ο ΣΚΑΪ, φέρει μόνο εκδορές και δεν έχει κατάγματα.

Στην πρώτη επαφή με τους γονείς της, ενώ ήταν ακόμη σε κατάσταση σοκ, τους εξήγησε πώς σώθηκε από τη συντριβή του ελικοπτέρου. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η Βασιλική Πλεξίδα τους είπε πως ήταν δεμένη στο κάθισμά της στο ελικόπτερο, όταν αυτό αποκολλήθηκε πριν από την πρόσκρουση στο έδαφος, με αποτέλεσμα η αρχιλοχίας να εκτιναχθεί έξω από το ελικόπτερο.

Έμπειροι πιλότοι ανέφεραν στον τηλεοπτικό σταθμό ότι αν πράγματι το ελικόπτερο μπλέχτηκε στα καλώδια της ΔΕΗ, μία από τις εκδοχές για το δυστύχημα, η ταλάντωση αυτή μπορεί να προκαλέσει την αποκόλληση του καθίσματος.

Μάλιστα, τα μέλη του κλιμακίου της ΔΕΗ που κλήθηκαν να αποκαταστήσουν τη βλάβη γιατί υπήρξε διακοπή ρεύματος στην περιοχή, εντόπισαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου και βρήκαν την Βασιλική Πλεξίδα όρθια, σε κατάσταση σοκ...

(πληροφορίες: ΣΚΑΪ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: