21.4.17

Κατερίνα, είσαι ένας βλάκας και μισός...


Μετά το διαβόητο "Ζωή Κασιδιάρη", νέα επίθεση σε γυναίκα (ρε, μπας και είναι μισογύνης;) από τον Ντερμπεντέρη...

Χαρακτήρισε, σχεδόν στα ίσια, τη γυναίκα, βλάκα! Καταρχήν επικρότησε πανηγυρικά την καρατόμησή της από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας, χάριν του Αδώνιδος. Με την παρακάτω άκρως υποτιμητική φράση: Είμαι βέβαιως πως αν τους ρωτούσαν (εκείνους που σήμερα διαμαρτύρονται για την αποπομπή της) προ ολίγων ημερών με τι ακριβώς ασχολείται η Παπακώστα, ουδείς θα ήξερε να απαντήσει. 

Στη...
συνέχεια κάνει στους αναγνώστες της στήλης του ("Εμπιστευτικά" - ΤΑ ΝΕΑ) ένα παλιομοδίτικο κήρυγμα εποχής Μαυρογιαλούρου: Ο βουλευτής της αντιπολίτευσης εκλέγεται για να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

Και μπαίνουμε στο ζουμί: "Καλώς ή κακώς η κυβερνητική παράταξη έχει στοχοποιήσει τον αντιπρόεδρο της ΝΔ. Είναι μια πολιτική επιλογή επειδή εκτιμούν ότι ο Άδωνις τους κάνει ζημιά (μεταξύ μας: σιγά τα ωά). Δικαίωμά του και δικαίωμά τους -στην κάλπη θα κάνουμε λογαριασμό. 

Κι ερχόμαστε στο επιλήψιμο του πράγματος και την ύβρι: Μπορείς να συμφωνείς με την κυβέρνηση. Μπορείς να συμφωνείς με τον Άδωνη. Αλλά αν κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει και τι παίζεται, τότε είτε είσαι βαλτός είτε είσαι βλαξ. 

ΠΡΟΦΑΝΩΣ η πρώην αναπληρώτρια ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. 

Κι επειδή κανείς ίσως δεν θα μπορούσε να πει πως η Κατερίνα Παπακώστα ήταν βαλτή, της μένει ο δεύτερος χαρακτηρισμός: Βλαξ!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: