22.4.17

Άλλος φταίει (σύμφωνα με τα ΝΕΑ)...

αλλά τελικά άλλος ζητάει συγγνώμη...

Το προχθεσινό πρωτοσέλιδο της καθημερινής εφημερίδας του πάλαι ποτέ ένδοξου Συγκροτήματος ήταν κατηγορηματικό: «Ξαναδένουν την κορδέλα που έκοψαν».

Και...
συνέχιζε στις εσωτερικές σελίδες λέγοντας σε ένα δισέλιδο για «το μεγάλο φιάσκο με τους δρόμους της ταλαιπωρίας». Το θέμα γνωστό: τα μεγάλα προβλήματα που παρατηρήθηκαν στις εθνικές οδούς κατά την επιστροφή των εκδρομέων τη Δευτέρα.

Τα ΝΕΑ βρήκαν κατευθείαν τον ένοχο: «Η βιασύνη της κυβέρνησης να εγκαινιάσει τους οδικούς άξονες πριν από το Πάσχα προκειμένου να οικοδομήσει το δικό της success story οδήγησε σε απίστευτες προχειρότητες καθώς κρίσιμα έργα ήταν ημιτελή».

Έλα όμως που οι δρόμοι πλέον είναι ιδιωτικοί. Βγήκε λοιπόν η διοίκηση της Ιονίας Οδού, ως ιδιωτική εταιρία που είναι και ζήτησε συγγνώμη: «Τη Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου 2017, στο πλαίσιο της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, δημιουργήθηκε έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση στο νεοπαραδοθέν τμήμα της Ιόνιας Οδού στην περιοχή της Κλόκοβας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι εκδρομείς. Στόχος μας είναι πάντα η οδική ασφάλεια και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κάθε οδηγού».

Πως το παρουσίασε λοιπόν η εφημερίδα; Ως δικαίωσή της! «Συγγνώμη για την ταλαιπωρία του κοινού ζητά με ανακοίνωση της η Ιόνια Οδός επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ» σημειώνει η εφημερίδα.

Πρώτα κάνει το άσπρο --) μαύρο και έρχεται μετά να κάνει το μαύρο ---) άσπρο. Θέλει τέχνη, δεν λέω... 

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: