21.4.17

Με συννεφιά και βροχές κλείνει η εβδομάδα...

Την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 στην κεντρική και νότια χώρα αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Στα...
βόρεια ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα πέσουν τοπικές βροχές στα πεδινά, και χιόνια ή χιονόνερο στα ορεινά και ημιορεινά. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κατά 3 έως 5 βαθμούς στα νότια, και έως 3 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα φτάνουν παροδικά τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς, στην δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο από 1 έως 15, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 5 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 14, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 12 έως 18, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 10 έως 16.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, ενώ το μεσημέρι και απόγευμα στα δυτικά θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις μικρής διάρκειας, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, το μεσημέρι και απόγευμα όμως θα φτάνουν τοπικά και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς...


Δεν υπάρχουν σχόλια: