27.4.17

Ο αδικαιολόγητος Χατζηνικολάου...


...και ο αντιστασιακός Ρέμος...
Μία ώρα ο Νίκος Χατζηνικολάου έθετε ερωτήσεις στον πρωθυπουργό και το θέμα που καίει όλους τους έλληνες το παρέλειψε! Ο λόγος για το...
Survivor! Ούτε μια ερώτηση για ένα πράγμα που απασχολεί 3 εκ. έλληνες κάθε βράδυ! Αδικαιολόγητος που λέει και η διαφήμιση!
Αντίθετα ο μεγάλος αοιδός Αντώνης Ρέμος που έχει καταλάβει τι συμβαίνει… σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια του Βασίλη Καρρά… όταν ρωτήθηκε από το STAR… εξήγησε γιατί οι έλληνες δεν ξεσηκώνονται να βγουν στους δρόμους (θυμίζουμε ότι το είπε και ο πρωθυπουργός, αλλά ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν άρπαξε την ευκαιρία να του τη χώσει για το Survivor): «Βολεύει να αποχαυνωνόμαστε. Βολεύει την κατάσταση την πολιτική, την επικαιρότητα» δήλωσε ο γνωστός αοιδός σε άπταιστα ελληνικά και εξήγησε πόσο τον στεναχωρεί αυτή η κατάσταση με το Survivor που κρατά τους έλληνες στα σπίτια και δεν βγαίνουν στους δρόμους να σκίζουν μνημόνια, «Αν η τηλεόραση είναι αποχαύνωση, τα ριάλιτι είναι το άκρον άωτον της αποχαύνωσης. Είναι η κορυφή, η ναυαρχίδα της αποχαύνωσης. Εγώ για αυτό στεναχωριέμαι»!
Πληροφορίες υποστηρίζουν ότι στην επόμενη συνέντευξή του ο Αντώνης Ρέμος θα αποκαλύψει την ανίερη συμμαχία κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ – ΣΚΑΙ με στόχο να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση! Η συνέντευξη θα φιλοξενηθεί σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα που θα προσφέρει στους αναγνώστες τη χρυσή κασετίνα με όλα τα τραγούδια του αντιστασιακού καλλιτέχνη!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: