26.4.17

Ο Μακρόν δεν θέλει να τον στηρίζουν Τσίπρας και Μητσοτάκης...

Την αντίδραση του Εμανουέλ Μακρόν έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις στήριξης από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στην Γαλλία.

Ο...
Εμανουέλ Μακρόν έχει ενοχληθεί από την στήριξη του Τσίπρα και του Μητσοτάκη γιατί τους θεωρεί αποτυχημένους.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Εμανουέλ Μακρόν, δεν είναι καθόλου θετικό για τον Γάλλο υποψήφιο των τραπεζών να τον στηρίζουν πολιτικοί και κόμματα που οδήγησαν τη χώρα τους στην κατάρρευση.

Μάλιστα, ο Εμανουέλ Μακρόν πιστεύει πως Τσίπρας και Μητσοτάκης τον στηρίζουν, για να τον σαμποτάρουν.

Ο Εμανουέλ Μακρόν ζητάει από τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη να στηρίξουν την Μαρίν Λεπέν, για να είναι απόλυτα βέβαιος πως θα εκλεγεί αυτός Πρόεδρος.

Πάντως, προκαλεί απορία η τάση των Ελλήνων πολιτικών να νιώθουν την ανάγκη να στηρίξουν υποψήφιους προέδρους και πρωθυπουργούς σε άλλες χώρες.

Άλλη έννοια δεν είχε ο κάθε Μακρόν από το αν θα τον στηρίξει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Εν τω μεταξύ, οι Έλληνες πολιτικοί δεν κάνουν και μια σοβαρή ανάλυση των όσων συμβαίνουν στις άλλες χώρες, με αποτέλεσμα να στηρίζουν όποιον να ΄ναι και να γίνονται ρεζίλι των σκυλιών· βέβαια, εδώ οι Έλληνες πολιτικοί δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στην Ελλάδα, θα ξέρουν τι συμβαίνει στην Γαλλία;

Πάντως, αποφάσισε, ρε παιδί μου, αν στηρίζεις τον Φιγιόν, τον Μακρόν ή κάποιον άλλον.

Γιατί, αν γίνει η στραβή και εκλεγεί η Λεπέν Πρόεδρος της Γαλλίας, βλέπω τον Μητσοτάκη να ανοίγει σαμπάνιες και να της στέλνει και λουλούδια...

pitsirikos.net



Δεν υπάρχουν σχόλια: