30.4.17

Άστατος σήμερα ο καιρός ...

Αποτέλεσμα εικόνας για βροχοπτωσεισ στην αθήνα
Που θα σημειωθούν βροχοπτώσεις...
Πρόσκαιρες βροχές στα ηπειρωτικά και μεμονωμένες καταιγίδες στη...
Μακεδονία, θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πιο αναλυτικά, 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές. Υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι αυξημένες, και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά. Πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων στην Ήπειρο τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου, αλλά στην Ήπειρο θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: