17.4.17

"Αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στη χώρα του ο Κιμ θα αρχίσει απαγωγές"...


Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει δώσει εδώ και χρόνια εντολή στις ειδικές δυνάμεις να προετοιμαστούν για το...
ενδεχόμενο επίθεσης από τις ΗΠΑ, με αποστάτη της χώρας να δηλώνει στην βρετανική εφημερίδα «Mail on Sunday» ότι ο στρατός έχει εκπαιδευτεί στην απαγωγή τουριστών και διπλωματών της Δύσης από την Νότια Κορέα. 

Ο Ung-gil Lee έφυγε κρυφά από την χώρα του το 2006 και κατέφυγε στη Νότια Κορέα. Σε δηλώσεις του προς την βρετανική εφημερίδα «προειδοποίησε» τον Ντόναλντ Τραμπ να σκεφτεί καλά τις επόμενες κινήσεις του και να «ζυγίσει» τα υπέρ και τα κατά μιας επίθεσης εναντίον της Βόρειας Κορέας. 

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι από μόνος του χειρότερος από όλους τους δικτάτορες της Λιβύης, του Ιράκ και της Συρίας μαζί» δήλωσε ο 37χρονος άντρας, που στο παρελθόν υπηρετούσε στις ελίτ δυνάμεις του στρατού της χώρας του. 

«Στην καλύτερη περίπτωση, η πρώην ομάδα μου θα απήγαγε τους δυτικούς και θα τους μετέφερε στην Βόρεια Κορέα. Αν δεν τα κατάφερναν, θα τους απήγαγαν στην Νότια Κορέα. Όλοι θα δολοφονούνταν, ό,τι και αν γινόταν» αποκάλυψε ο Ung-gil Lee, που πλέον εργάζεται ως οικονομικός σύμβουλος στη Σεούλ.

Ερωτηθείς πώς θα αντιδρούσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε μια αμερικανική επίθεση, ο 37χρονος δήλωσε: «Θα πολεμήσει με όλα τα μέσα. Ο Τραμπ θα πρέπει να επιτεθεί μόνο εάν είναι σίγουρος ότι μπορεί να τον ξεφορτωθεί για πάντα» είπε ο Lee. 

«Αν ο Τραμπ επιτεθεί στη Βόρεια Κορέα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα αρχίσει τις απαγωγές διπλωματών της Δύσης...» -

Ο 37χρονος στρατολογήθηκε με το ζόρι σε ηλικία 17 ετών και, όπως αποκαλύπτει, επί ένα χρόνο του έκαναν πλύση εγκεφάλου και τον «επανεκπαίδευσαν»…
Πέρασε πέντε χρόνια ως αξιωματικός επικοινωνιών και ήταν μέλος μιας ελίτ ομάδας 100 αντρών που είχαν επιλεχθεί για να εκπαιδευτούν στην απαγωγή δυτικών, τις δολιοφθορές και την παρεμπόδιση συγκοινωνιών σε λιμάνια και δρόμους της Νότιας Κορέας. 

«Μπαίναμε κρυφά στον Νότο, αλλάζαμε τα ρούχα μας και πηγαίναμε σε περιοχές όπου ξέραμε ότι υπήρχαν πολλοί τουρίστες και τους απαγάγαμε. Την ίδια ώρα, απομνημονεύαμε τις τοποθεσίες πρεσβειών, τηλέφωνα αλλά και τις πινακίδες κυκλοφορίας διπλωματών.

Είχαμε μαζί μας αμπούλες κυανιούχου καλίου, που προκαλούν καρδιακά. Τα είχαμε μαζί μας για τις επιθέσεις ή για να αυτοκτονήσουμε. Ήταν αποστολές αυτοκτονίες. Προσπαθούσαμε πάντα να επιστρέψουμε αλλά εάν αυτό δεν ήταν δυνατό, τότε έπρεπε να αυτοκτονήσουμε…» κατέληξε ο Ung-gil Lee...

πηγή newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: