30.4.17

Κρατείται ο αδελφός του θύματος...

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στον Βόλο – Κρατείται ο αδελφός του θύματος - ΦΩΤΟ
Νέα στοιχεία για το έγκλημα στον Βόλο.
Δείτε φωτογραφίες...
Άγριο έγκλημα έγινε τα ξημερώματα στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου με θύμα έναν άνδρα ηλικίας περίπου 37 χρονών που βρέθηκε έξω από το σπίτι που διέμενε με τον αδελφό του με θανατηφόρα χτυπήματα από...
βαρύ αντικείμενο ή ξύλο στο κεφάλι.



Μάλιστα, ο δράστης φέρεται ότι σκότωσε τον άτυχο άνδρα και τον έσυρε έξω από το σπίτι όπου εντοπίστηκε από περαστικούς το πρωί και ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, στην Αστυνομία κρατείται ως ύποπτος ο αδελφός του θύματος, που σύμφωνα με περιοίκους, σήμερα το πρωί βρισκόταν στα χαμένα και οι απαντήσεις που έδινε στους αστυνομικούς ήταν ασαφείς.



Ωστόσο η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, όπως και αυτό της αγοραπωλησίας ναρκωτικών, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν χρήστης.

Στον τόπο του εγκλήματος πήγαν ο υποστράτηγος Δημήτρης Κοτσιάφτης γενικός περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας, κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος από τη Θεσσαλονίκη και η ιατροδικαστής από τη Λάρισα Ρουμπίνη Λεονταρή.

Η σορός του θύματος βρέθηκε έξω από το σπίτι που διέμενε με τον αδελφό του και δίπλα από το αυτοκίνητό του, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και περίοικοι άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια είχαν χάσει τους γονείς του και ζούσαν μόνοι τους, στο πατρικό τους σπίτι.

Το τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έγινε μέσα στο σπίτι και το θύμα φέρει σημάδια συρσίματος εκτός σπιτιού
.
Φόνος με θλων αντικείμενο

Η κ. Λεονταρή, αφού εξέτασε τη σορό του άτυχου άνδρα και το σπίτι εκτιμά ότι ο φόνος έγινε με θλων αντικείμενο (βαρύ χωρίς αιχμές ή ξύλο) με χτυπήματα στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια το σώμα του άτυχου άνδρα σύρθηκε εκτός σπιτιού.

«Πρόκειται για νέο άτομο γύρω στα 37 που φέρει τραύματα από θλων αντικείμενο και επίσης φέρει κακώσεις ενδεικτικές συρσίματος. Πιθανώς το συμβάν να έγινε μέσα στο σπίτι και μετά σύρθηκε εκτός σπιτιού. Οι περισσότερες κακώσεις είναι στο κεφάλι», δήλωσε η ιατροδικαστής που τονίζει ότι οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Η κ. Λεονταρή εκτιμά ότι ο θάνατος προήλθε από τις 3 τα ξημερώματα, μέχρι νωρίς το πρωί.

Πηγή: mangesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: