30.4.17

Η «Μεγαλειώδης Πριγκίπισσα»...

Το κρουαζιερόπλοιο «Majestic Princess»στον Πειραιά...

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο «Majestic Princess» της εταιρείας «Princess Cruises», θυγατρικής της Carnival, έφθασε το...
πρωί της Κυριακής στο λιμάνι του Πειραιά, προκαλώντας τον θαυμασμό των κατοίκων και των επισκεπτών, καθώς το εντυπωσιακό σκάφος έχει μήκος 330 μέτρα και πλάτος 38, διαθέτει 19 καταστρώματα και έχει δυνατότητα να φιλοξενήσει 3.560 επιβάτες και 1.346 μέλη πλήρωμα.

Για την υποδοχή του πλοίου διοργανώθηκε εκδήλωση από τον ΟΛΠ, ενώ όπως έγινε γνωστό το «Majestic Princess» έχει προγραμματίσει για φέτος κρουαζιέρες από το λιμάνι του Πειραιά.

Το πλοίο, που φέρει τη σημαία των Βερμούδων, στις 31 Μαρτίου έκανε το παρθενικό ταξίδι του από τη Τεργέστη στο επίνειο της Ρώμης, τη Τσιβιταβέκια, και είναι το πρώτο πλοίο ειδικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri για την κινεζική αγορά:

Εχουν δημιουργηθεί πολλές νέες εγκαταστάσεις, δωμάτια και εστιατόρια αφιερωμένα σε διάφορα είδη τροφίμων με μια μεγάλη ποικιλία από μαγειρικές επιλογές, προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις και τις συνήθειες των επιβατών της Κίνας, καθώς το καλοκαίρι θα δραστηριοποιηθεί στην αγορά της Κίνας.

Το πλοίο ξεκίνησε για την πρώτη κρουαζιέρα του στις 4 Απριλίου 2017 και θα μείνει στην Μεσόγειο μέχρι 21 Μαΐου οπότε ξεκινάει κρουαζιέρα με προορισμό την Άπω Ανατολή για να πραγματοποιεί κρουαζιέρες σε αυτήν την περιοχή...


Χριστίνα Παπασταθοπούλου, efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: