25.4.17

TA NEA κατασκευάζουν (ξανά)...


«Ξέχασε γρήγορα τον Μελανσόν. Ο Τσίπρας βρήκε το... τηλέφωνο του νικητή», γράφουν ειρωνικά στο σημερινό τους πρωτοσέλιδο «Τα Νέα».

Το εθιμοτυπικό τηλεφώνημα του πρωθυπουργού που έγινε...
σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, σε πολύ φιλικό κλίμα αλλά και η καθαρή στάση διαφωνίας του Αλέξη Τσίπρα με τη γραμμή Μελανσόν... ενόχλησαν πολύ τον ΔΟΛ.

Τόσο πολύ που... ξέχασε την όψιμη «ανακάλυψη» του Μακρόν από τον ένθερμο υποστηρικτή τού αξιοθρήνητου Φιγιόν, αρχηγό της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Προφανώς τα «εν οίκω μη εν δήμω» στον ΔΟΛ της... Πειραιώς!

Το καλύτερο όλων όμως είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την αγκαλιά του ακραίου σε απόψεις (απολύσεις, ξενοφοβία, καταστολή) Φιγιόν, τώρα... τρώει όπως μάθαμε κρουασάν με τον Μακρόν και κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για τούμπα! 

Σε κάθε περίπτωση, είναι κρίμα για πολλούς από τους εργαζόμενους στο συγκρότημα να θυσιάζονται από την «ποδιά» του Ψυχάρη στον βωμό της κατασκευασμένης προπαγάνδας κατά της Αριστεράς. 

Είναι φανερό ότι όταν μια εφημερίδα ξεκινάει τη μέρα της ψάχνοντας πάση θυσία έναν τρόπο και μια αφορμή για να χτυπήσει ένα συγκεκριμένο κόμμα και να αναδείξει ένα άλλο έχει χάσει όχι μόνο την όποια αξιοπιστία της αλλά και κάθε είδους απομεινάρι δεοντολογίας.

Καλύτερη και καθαρότερη ήταν η αγωνία του Γιάννη Πρετεντέρη, μην τυχόν και έπρεπε να διαλέξουν οι Γάλλοι ανάμεσα στη Λεπέν και στον Μελανσόν, παρά η αντιστροφή της πραγματικότητας από το πρωτοσέλιδο των «Νέων». 

A. Ψ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: