30.4.17

To φεστιβάλ της ελίτ που μετατράπηκε σε χάος...


Το απόλυτο φιάσκο στις Μπαχάμες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)...
To τελευταίο διάστημα οι διάσημοι και ισχυροί #influencers στο Instagram, είχαν επιδοθεί μανιωδώς να προμοτάρουν ένα φεστιβάλ για τους «ψαγμένους» millenials σε έναν εξωτικό παράδεισο στις Μπαχάμες.  
 Το...
πολλά υποσχόμενο Fyre Festival υπόσχονταν ένα διαφορετικό φεστιβάλ μουσικής και λανσαρίστηκε ως το Coachella της ελίτ. Πρέσβειρες της προώθησή του ήταν οι διάσημες Bella Hadid, Emily Ratajkowski και Kendall Jenner.  
 Την διοργάνωση είχε αναλάβει ο τραγουδιστής Ja Rule και το φεστιβάλ υπόσχονταν μια γιορτή αγνής, αναλλοίωτης πολυτέλειας, μεταφορά σε προσαρμοσμένες VIP πτήσεις προς τα νησιά Exuma, διαμονή σε σύγχρονες σκηνές και δεκάδες άλλες δραστηριότητας.  
 Το πάρτι στον Παράδεισο ξεκίνησε την Παρασκευή. Σήμερα όλοι επιστρέφουν πίσω οργισμένοι και το Twitter έχει γεμίσει σχόλια που κάνουν λόγο για φιάσκο και καταγγέλλουν πως πλήρωσαν από 4000 έως 12000 δολάρια για να βρουν συνθήκες που θύμιζαν προσφυγικό καταυλισμό. Σημειώνεται πως υπήρξαν και πακέτα για όλο το φεστιβάλ που κόστιζαν 250.000 δολάρια.  
 Το πρόβλημα φάνηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν ο Blink 182 αποκάλυψε με μια αιχμηρή ανακοίνωση ότι ακυρώνει την εμφάνισή του στο φεστιβάλ καθώς δήλωνε πως οι συνθήκες εκεί δεν θα του επέτρεπαν να αποδώσει σωστά. 
  Καθώς οι πρώτοι vip άρχισαν να φτάνουν με τα κινητά τους έτοιμα για τις τέλειες instagram πόζες, το φιάσκο αποκαλύφθηκε πλήρως. 
  Σωροί σκουπιδιών, μισοστημένες σκηνές, απαίσια fast food γεύματα, βρώμικες και ελάχιστες τουαλέτες, ποντίκια. Κάποιοι δεν είχαν καν πού να μείνουν καθώς οι σκηνές τους δεν ήταν έτοιμες ή ήταν γεμάτες λάσπη και διανυκτέρευσαν έξω σε σλίπινγκ μπαγκς. Όσοι προσπάθησαν να φύγουν βρέθηκαν μπροστά σε δεύτερο χάος καθώς δεν υπήρχαν πτήσεις. Βαλίτσες χάθηκαν και μερικοί αναφέρουν πως δεν έβρισκαν καν νερό να κάνουν μπάνιο.  
  Τα ίντερνετ γέμισε μηνύματα και εξαγριωμένοι φεστιβαλιστές ζητούσαν πίσω τα χρήματά τους ενώ όσοι έβλεπαν τις εικόνες από τις Μπαχάμες και είχαν αγοράσει εισιτήρια για το δεύτερο διήμερο ακύρωναν μαζικά. To φεστιβάλ ζήτησε συγγνώμη με μια επίσημη ανακοίνωση, ανακοινώνοντας παράλληλα πως το δεύτερο προγραμματισμένο Σαββατοκύριακο ακυρώνεται. 
  Και καθώς τα δημοσιεύματα για το φιάσκο πληθαίνουν, αυξάνονται και οι φωτογραφίες όσων σιγά - σιγά επιστρέφουν από τον φεστιβάλ που για την ώρα έχει χαρακτηριστεί ως το χειρότερο «της χρονιάς» .
Δείτε σχετικά tweets, ΕΔΩ...

πηγη lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: