31.5.17

Κλοπή τριών εκατ. ευρώ από το Δημόσιο, ε και;...

Αμαξοστάσιο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών ΘεσσαλονίκηςΠροφανώς είναι δεδομένο ότι ο θάνατος του πατέρα του δεν επέτρεψε στον αρχηγό της Ν.Δ. να αντιληφθεί ότι...
επί διοικήσεως στη ΣΤΑΣΥ, του σημερινού διευθυντή του κόμματος, κάποιοι... υφιστάμενοι κατάφεραν να κλέψουν από εισιτήρια και κάρτες πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ.

Από ό,τι φαίνεται, όμως, αυτή η διαπιστωμένη ρεμούλα από τα πλέον επίσημα όργανα ελέγχου της πολιτείας δεν έγινε αντιληπτή ούτε από τα υπόλοιπα στελέχη της Ν.Δ. αλλά ούτε και από τα ανεξάρτητα ΜΜΕ.

Εν τούτοις ένα κόμμα όπως η Ν.Δ. με κόκκινα μη εξυπηρετούμενα (τουλάχιστον μέχρι χθες) δάνεια 200 εκατ. οφείλει να παρέχει προς τα έξω εχέγγυα για πλήρως διαφανή και χρηστή διοίκηση στη νέα αυτή φάση.

Πολύ περισσότερο όταν ο σημερινός αρχηγός του κόμματος, ως πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης που έσκιζε τα ρούχα του για την... αξιοκρατία, ζητά να στελεχώσει το κόμμα με ανθρώπους που δεν θα έχουν καμιά σκιά ή έστω υπόνοια για πλημμελή άσκηση των προηγούμενων καθηκόντων τους.

Εφόσον όμως η είδηση για τα καυτά πορίσματα δεν πήρε «έκταση» στο μιντιακό στερέωμα, προφανώς παύει να είναι είδηση!..

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: