18.5.17

Έκαναν "τράμπα" τον Τσίπρα με την Γεννηματά...


Διαμαρτυρία λόγω Survivor...

Διαμαρτυρίες από την Δημοκρατική Συμπαράταξη και από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης προκάλεσε η απόφαση του προεδρείου της...
Βουλής να ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περίπου στις 20:30, πριν τον αναμενόμενο χρόνο έναρξης, με αποτέλεσμα να μετατεθεί για αργότερα η ομιλία της Φώφης Γεννηματά. 

Όπως λένε στελέχη της αντιπολίτευσης με τη μεθόδευση αυτή τα κυβερνητικά στελέχη πέτυχαν να ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού πριν την μετάδοση του αποψινού Survivor, που σχεδόν κάθε βράδυ έχει το απόλυτο ρεκόρ τηλεθέασης.

«Η μεθόδευση δείχνει ότι δεν αντέχει άλλο την κριτική μας. Είναι καθαρό ποιον φοβάται» δήλωσε στο protothema.gr  ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Παύλος Χρηστίδης.

Εδώ δημοσιεύεται ο προγραμματισμός για τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών που δείχνει ξεκάθαρα ότι η ομιλία της Φώφης Γεννηματά μετατέθηκε για αργότερα και αναμένεται να συμπέσει με την μετάδοση του Survivor στον Σκάι, γεγονός που έχε προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των στελεχών του ΠΑΣΟΚ...
πηγή protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: