18.5.17

Υποσχέσεις για μονιμοποιήσεις από τη Γεροβασιλη...

Υποσχέσεις για μονιμοποιήσεις από τη Γεροβασιλη στους συμβασιούχους δήμωνστους συμβασιούχους δήμων...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πανελλήνια κινητοποίηση των συμβασιούχων στους δήμους που διοργάνωσαν συνδικάτα ΟΤΑ που...
πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ έξω από το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης με τους εργαζόμενους να δηλώνουν πως από την Δευτέρα θα κλιμακωθούν τις κινητοποιήσεις τους εάν δεν πάρουν σαφείς απαντήσεις για το πρόβλημα τους.

Νωρίτερα οι 1.000 περίπου συμβασιούχοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Διοικηυικης Μεταρρύθμισης διακόπτοντας την κυκλοφορία των οχημάτων επι της Βασιλισσης Σοφίας και στα δυο ρεύματα.

Οι διαδηλωτές που ζητούσαν να συναντηθούν με την υπουργό Ολγα Γεροβασιλη για να της γνωστοποιήσουν το αίτημα τους για μονιμοποίηση και σταθερή εργασία, εκνευρίστηκαν όταν η υπουργός τους είπε να έρθουν στις 6 το απόγευμα για να τους δει και να μιλήσουν και από την αγανάκτηση τους ξήλωσαν την καγκελόπορτα και σήκωσαν τα ρολά του υπουργείου απαιτώντας να δουν τη υπουργό αμέσως κάτι που έγινε μετά από λίγο.

Οι συμβασιούχοι στην συνάντηση μεταξύ πενταμελούς επιτροπής και του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζήτησαν από την υπουργό να προβεί άμεσα στην μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στους δήμους χωρίς εξαιρέσεις ζητώντας της μόνιμη και σταθερή εργασία. Η κ. Γεροβασιλη από την πλευρά της υπογράμμισε πως θα κάνει ότι μπορεί και πως άμεσα θα ζητήσει από τους νομικούς της συμβούλους να δουν κατά πόσο είναι εφικτό να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι.

Στις δηλώσεις τους οι εργαζόμενοι στους δήμους τόνισαν ότι ο αγώνας δεν σταματάει εδώ και πως από Δευτέρα θα υπάρξουν νέες κινητοποιήσεις σε όλους τους δήμους της χώρας μέχρι να δικαιωθούν...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: