24.5.17

Χρονοδιάγραμμα από το ΕΣΡ ζητά ο Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες...

Nίκος ΠαππάςΜε επιστολή του προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ζητά να...
ενημερωθεί άμεσα για το χρονοδιάγραμμα που σχετίζεται με τη διαδικασία αδειοδότησης των ψηφιακών τηλεοπτικών παρόχων περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς ζητά ενημέρωση για τα ακόλουθα:


  • Τον ακριβή χρόνο διατύπωσης της απαιτούμενης γνώμης για τον αριθμό των δημοπρατούμενων αδειών και την τιμή εκκίνησής τους.
  • Το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα δημοσίευσης προκήρυξης διαγωνισμού, καταληκτικής προθεσμίας υποβολής φακέλων υποψηφίων, διενέργειας διαγωνισμού και χορήγησης αδειών.
Όπως σημειώνει στην επιστολή του ο υπουργός, η ανταπόκριση από μέρους των μελών του ΕΣΡ κρίνεται «απαραίτητη ώστε να τερματιστεί άμεσα η παράνομη λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίοι εκπέμπουν το πρόγραμμά τους χωρίς να καταβάλλουν οικονομικό αντάλλαγμα στο Δημόσιο». Επίσης υπενθυμίζει στα μέλη του ΕΣΡ πως το αμέσως επόμενο διάστημα, η Αρχή καλείται να επισπεύσει ανάλογη διαδικασία αδειοδότησης των ραδιοφωνικών σταθμών...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: