5.5.17

Ο Παύλος Πολάκης θα χειρουργήσει τον Άδωνι Γεωργιάδη...


Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, να χειρουργήσει τον...
Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θέλει να χειρουργηθεί από τον Παύλο Πολάκη, οπότε κρύβεται στα τηλεοπτικά στούντιο.

Ο Παύλος Πολάκης πιστεύει πως ο Άδωνις πρέπει να χειρουργηθεί αμέσως, γιατί είναι ολοφάνερο πως έχει κάποιο πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης θα ανοίξει τον Άδωνι και θα αρχίσει να τον ψάχνει παντού.

Από στόμα μέχρι κωλoτρυπίδα· αυτά στον Άδωνι έχουν κάποια σχέση.

Δεν ξέρουμε πού ακριβώς είναι το πρόβλημα του Άδωνι -μπορεί να είναι κάποια ένωση στον εγκέφαλο, μπορεί να έχει καταπιεί κάνα μικρόφωνο ή κάνα βιβλίο του Πλεύρη- αλλά τον βλέπεις τον άνθρωπο ότι έχει πρόβλημα.

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης δήλωσε πως θα χειρουργήσει τον Άδωνι χωρίς αναισθησία όχι γιατί ο Άδωνις είναι αναίσθητος -που είναι- αλλά για να τον ρωτάει αν νιώθει κάτι.

Μετά την εγχείρηση, ο Παύλος Πολάκης θα προσφέρει στον Άδωνι καραμέλες και γλειφιτζούρια, μπας και βγάλει επιτέλους τον σκασμό.

Η εγχείρηση του Άδωνι Γεωργιάδη από τον Παύλο Πολάκη σηματοδοτεί την εθνική συμφιλίωση και το ενδεχόμενο μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

(Ο Παύλος Πολάκης δεν έχει καμιά διαφορά από τους άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -ψήφισε τα πάντα και αποδείχτηκε κι αυτός πολιτικός απατεώνας- αλλά μόνο ένας χαζός δεν έχει αντιληφθεί πως όλη αυτή η λύσσα των καθεστωτικών ΜΜΕ εναντίον του οφείλεται στο ότι φέρνει στο φως τις λαμογιές στο χώρο της Υγείας και όχι μόνο. Επίσης, μόνο ένας χαζός θεωρεί συμπτωματικό πως Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης έγιναν υπουργοί Υγείας)...

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: