22.5.17

Ανορθόγραφη επίθεση...


Η ανάρτηση του ο Ισίδωρου Κούβελου για "ΜΠΑΟΚ" και Σαββίδη...

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, υποψήφιος για την προεδρία στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με...
ένα ποστ του στο facebook.

Ο κ.Κούβελος αντέδρασε για ένα θέμα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το sdna.gr, σχετικά με τον αθλητικό Εισαγγελέα Μπαξεβάνη, ο οποίος πανηγύριζε στην Κωνσταντινούπολη την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό της Euroleague.

Εκτός του ότι αναφερόταν στον ΠΑΟΚ και στον Ιβάν Σαββίδη με υποτιμητικό τρόπο, το ποστ προκάλεσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο και για το λόγο ότι είχε πολλά ορθογραφικά λάθη!

Δείτε και μόνοι σας:

«Δεν τον είδα στη φωτογραφία να είναι με οργανωμένους. Μια χαρά φαίνεται δίπλα σε γυναικόπαιδα που σημαίνει ότι είναι φίλαθλος και στηριζη την προσπάθεια μιας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ομάδας που παλεύει για ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Όλες οι ομάδες είναι πλέον εδώ και πολλά χρόνια επιχειρήσεις που εκπροσωπούν όμως στο εξωτερικό τη χώρα. Συνχαρητήρια για τον δικαστή που έχη το θάρρος να παραμενει φίλαθλος κάτι που πρέπει να κάνουν επιτέλους όλοι οι Έλληνες μακρυά από οπαδικές ανοησίες που παρακαλούν να χάσει η ελληνική ομάδα έστω κι αν αγωνίζεται εναντίον Τούρκων, Ρώσων ή οτιδήποτε άλλο! Μπράβο του και πάλι μπράβο!!!»

Και συνεχίζει: «Του Σαββίδη είναι το site που πήρε τίτλο με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ και αφού του χαρίσανε 38 εκατ ευρώ για λαθρεμπόριο !!! Τώρα σφάζουν τον Πανιωνιο μπας και κερδιση ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ σαββιδης και ΜΠΑΟΚ !!!! Σε αυτή τη χώρα ζούμε τον συριζοανελ που έχουν πρότυπο το κοπρόσκυλο τον Μαδουρο !!!!!».

Σκληρή ανακοίνωση από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού

Το σχόλιο του Ισίδωρου Κούβελου, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού, να εξαπολύσει δριμεία επίθεση, με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

"Θαυμάστε Μούτρα που έχουν το θράσος να σχολιάζουν αρνητικά και με κόμπλεξ τον Π.Α.Ο.Κ .

Βρωμιάρηδες Μην ξαναπιασετε τον Π.Α.Ο.Κ Στα στόματα σας γιατί η απάντηση που θα πάρετε θα είναι τόσο ηχηρή που θα το φυσατε και δεν θα κρυώνει.

Δεν φτάνει που διαλύσατε την χώρα έχετε το θράσος να πουλάτε και ήθος.,Φορέστε τις ερυθρολευκες πατσαβουρες με χορηγία Ζίμενς,Βάλτε τον κυρηκα Χανίων στην μασχάλη,τα χρέη Στην Αγροτική Τράπεζα και το φιάσκο του Βόλου εκεί που ξέρετε και μην λεκιαζετε τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ με την γλίτσα σας.

Επιλεκτικά ευαισθητε

με τις λαθρεμποριες υπέπεσε κανένα αταξίδευτο καράβι με δύο τόνους πρέζα στην Προσοχή σου; Η και εσύ διάβαζες εκείνη την περίοδο.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε εκ βαθέων τον τουιτι και όλα τα επ αμοιβή τζουκ μποξ του, που έπειτα από 90 χρόνια δικαιώνουν Τον κόσμο μας.

Σύσσωμος ο συρφετός της χαβουζας ξεχειλίζει από μίσος για τον δικέφαλο αετό,Πρασινοκοκκινοι κοκοι προσπαθούν να ξεπλυνουν Ένα αιώνα διαπλοκής στην Ελληνική Κοινωνία και τον Ελληνικό αθλητισμό μέσα σε έξι μήνες.

Με τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ ενωμένο δεν φοβόμαστε κανένα και τίποτα και σας περιμένουμε", αναφέρει η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού.

πηγή: sdna.gr, thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: