18.5.17

Στρίβειν διά της τροπολογίας;...

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος Μητσοτάκης
Η τροπολογία με τα «γαλάζια» αντίμετρα, πάντως, φαίνεται να αποτελεί άλλοθι για αποχώρηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την ψηφοφορία καθώς είναι σαφές ότι...
η κυβέρνηση δεν πρόκειται να την κάνει δεκτή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντως, αναμένεται να εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση, να εξηγήσει γιατί -κατά την άποψή του- πρόκειται για τέταρτο μνημόνιο και για στρεβλό μείγμα πολιτικής που δεν βγαίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα περιγράψει με τα πιο μελανά χρώματα τις συνέπειες στη ζωή των πολιτών από την εφαρμογή των μέτρων του πολυνομοσχεδίου και να εξηγήσει γιατί -κατά την άποψή του- το πρόγραμμα της κυβέρνησης δεν βγαίνει.

Aπό την πλευρά του ο Βασ. Κικίλιας είπε, πως, «η γραβάτα του κ. Τσίπρα είναι η θηλιά για όλους τους Έλληνες γιατί είναι, θηλιά για την ελληνική οικονομία, τουλάχιστον, μέχρι το 2021». Και πρόσθεσε: «Είστε εχθροί του ελληνικού λαού και βάλλετε ευθέως κατά των χαμηλοσυνταξιούχων, των μισθωτών, της μεσαίας τάξης, των ελεύθερων επαγγελματιών και όποιων έχουν μοχθήσει και παλέψει».

Αναφερόμενος στα αντίμετρα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. είπε ότι «το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ισούται με το παράλληλο πρόγραμμα, που ισούται με τα αντίμετρα και είναι όλα μαζί πολιτικές μπούρδες». 

πηγη  efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: