15.5.17

Χωρίς αστικά λεωφορεία από σήμερα η Θεσσαλονίκη...

Χωρίς αστικά λεωφορεία είναι από σήμερα η Θεσσαλονίκη, λόγω της επίσχεσης εργασίας που ξεκίνησαν οι...
εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Εργαζόμενοι περιφρουρούν από τις 4 το πρωί τα αμαξοστάσια, όπως αποφάσισαν στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση τους, ώστε να μην κινηθεί κανένα λεωφορείο. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων Δημήτρης Τσερμενίδης «δεν έχουν καταβληθεί ακόμη τα δεδουλευμένα των μηνών Μαρτίου και Απριλίου και δεν έχει εξοφληθεί το δώρο του Πάσχα, ποσό συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ».

Ο κ. Τσερμενίδης ανέφερε ακόμη ότι οι εργαζόμενοι θα παραστούν στη συνάντηση - σύσκεψη που έχει συγκαλέσει την Τρίτη ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, αλλά όπως διευκρίνισε «η κινητοποίησή μας αφορά τη μη καταβολή των δεδουλευμένων και αφού μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληρωθεί, εμμένουμε στην αρχική μας απόφαση».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης προανήγγειλε ότι η διοίκηση του Οργανισμού θα απαντήσει στην επίσχεση των εργαζομένων με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων. «Εμείς θα κινηθούμε νομικά και θα καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα» είπε, προσθέτοντας: «Οι εργαζόμενοι έπρεπε να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις, εφόσον όλοι έχουμε κληθεί σε συνάντηση, την Τρίτη, από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών»...

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: