23.5.17

Ντοκουμέντο μέσα από το στάδιο στο Μάντσεστερ...


... μετά την έκρηξη.
Σκληρές εικόνες...
Μια συγκλονιστικη φωτογραφία που έχει καταγράψει τη φρίκη μετά την επίθεση αυτοκτονίας στο στάδιο του Μάντσεστερ δημοσίευσαν πριν από λίγη ώρα οι...
New York Times. Η εικόνα δείχνει πολλούς αιμόφυρτους τραυματίες να δέχονται τις πρώτες βοήθειες, ενώ ανάμεσά τους αναφέρεται πως είναι και κάποιοι νεκροί.  
 Toυλάχιστον 22 άνθρωποι, ανάμεσα τους και αρκετά παιδιά σκοτώθηκαν και 59 ακόμη τραυματίστηκαν από την φονική επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας που πυροδότησε τα εκρηκτικά ενώ χιλιάδες οπαδοί αποχωρούσαν από συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ.      
 Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε ότι οι αρχές θεωρούν το συμβάν τρομοκρατική επίθεση, γεγονός που την καθιστά την πιο αιματηρή επίθεση στη Βρετανία μετά την επίθεση του Ιουλίου του 2005 όταν 52 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. 
  Έως τώρα, όπως μεταδίδει η βρετανική Τέλεγκραφ, οικογένειες και φίλοι 13 ατόμων επιβεβαίωσαν ότι οι δικοί τους άνθρωποι αγνοούνται μετά την φονική επίθεση. Μεταξύ των αγνοούμενων βρίσκεται και ένα 8χρονο κοριτσάκι με ελληνικό επίθετο  η Saffie Rose Roussos η οποία είναι η μικρότερη σε ηλικία αγνοούμενη.  
 Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης σκοτώθηκε αφού πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε λίγο μετά τις 22:33 τοπική ώρα (00:33 ώρα Ελλάδας) στο Manchester Arena, που έχει χωρητικότητα 21.000 ανθρώπων. Μεταξύ των νεκρών είναι και παιδιά, τόνισε η αστυνομία.  

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: