24.5.17

Συνεχίζεται η δίκη Κορκονέα - Σαραλιώτη...

Με ερωτήσεις από την πολιτική αγωγή και την υπεράσπιση συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, η δίκη –σε β’ βαθμό- των...
πρώην ειδικών φρουρών Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη για την δολοφονία του 15χρονου Αλ. Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια.

Η κατάθεση της μητέρας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Τζίνας Τσαλικιάν, ξεκίνησε στις 25 Απριλίου, μετά από πολλές διακοπές, κάτι που συνέβη και στην προηγούμενη δικάσιμο, αφού το δικαστήριο διέκοψε την ακροαματική διαδικασία πριν υποβάλλουν ερωτήσεις οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης στην μάρτυρα.

Η κα Τσαλικιάν στην κατάθεση της επανέλαβε όσα και πρωτόδικα είχε καταθέσει στο ΜΟΕ της Άμφισσας, τονίζοντας ότι η παρουσία του παιδιού της στα Εξάρχεια εκείνη τη βραδιά ήταν συμπτωματική και βρέθηκε εκεί, λόγω της γιορτής του φίλου του, Νίκου Ρωμανού, ενώ χαρακτήρισε «υποκριτική» την συγγνώμη του Επαμεινώνδα Κορκονέα και την στάση του γενικότερα.

Για «στυγνή δολοφονία» έκανε λόγο, με δήλωση της, η συνήγορος πολιτικής αγωγής Ζ. Κωνσταντοπούλου, που τόνισε την ανάγκη να αποδοθεί δικαιοσύνη με αμετάκλητη απόφαση σε δεύτερο βαθμό...

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: