18.5.17

«Έλα τελείωνε τώρα»...

Αποτέλεσμα εικόνας για Σκουρλέτης βουλή
Τα νεύρα Σκουρλέτη με τον Χατζηδάκη στην βουλή, ο οποίος προσπαθούσε συνεχώς να διακόψει την ομιλία Τσακαλώτου (ΒΙΝΤΕΟ)...
"Αναψαν τα αίματα" στην αίθουσα της βουλής, μεταξύ του υπουργου Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου , του...
υπουργου Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη και του αντιπροεδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη .

Η  κόντρα ξεκίνησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ. Βορίδη. Ο κ. Τσακαλώτος πήρε τον λόγο και άφησε αιχμές για τον χρόνο που μιλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κάνοντας όγο παράλληλα για «λεκτικές υπερβολές του Μάκη Βορίδη».
Στην τοποθέτηση του, ο κ. Τσακαλώτος αναφέρθηκε στα πρωτογενή πλεονάσματα και ειδικά σε αυτά του 2019 με τον κ. Χατζηδάκη να φωνάζει και να τον διακόπτει.
«Επειδή είστε έξυπνος και θεωρώ ότι είστε έξυπνος άνθρωπος, κάνετε τη διακοπή για να μην γίνει συζήτηση», είπε ο υπουργός Οικονομικών απευθυνόμενος στον κ. Χατζηδάκη. «Σας το λέω ευθέως ότι διακόπτετε γιατί δεν θέλετε να ακούσετε την αλήθεια», συμπλήρωσε ο κ. Τσακαλώτος με τον κ. Χατζηδάκη να αντιδρά και να φωνάζει: «Έχετε πουλήσει την ψυχή σας». Σχεδόν άμεσα αντέδρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος χτύπησε το χέρι του στο έδρανο απαντώντας: «Έλα τελείωνε τώρα».
Η ένταση γενικεύτηκε με τον β' αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιώργο Βαρεμένο στην προσπάθεια του να επιβάλλει την τάξη να φωνάζει: «Κ. Χατζηδάκη, κ. Χατζηδάκη, μισό λεπτό, πολύ ψυχοπάθεια έχει πέσει εδώ μέσα».
Ακολούθησαν συστάσεις του κ. Βαρεμένου προς τον Μάκη Βορίδη αλλά και αιχμές για τον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Χατζηδάκης αναπληρώνει σήμερα τον άλλο αντιπρόεδρο εδώ μέσα».
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Δεν υπάρχουν σχόλια: