23.5.17

Οι πόλεμοι πλέον θα γίνονται από το διαδίκτυο...


Ο στρατηγός του διαδικτύου Σφακιανάκης, στην Μενεγάκη...
Εγινε στην Εσθονία το 2009. Ο κυβερνοπόλεμος παρέλυσε το κράτος. Οταν μέσα από το διαδίκτυο, όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Ελενης Μενεγάκη, ο απόστρατος στρατηγός της ΕΛΑΣ και επικεφαλής σήμερα του CSI Ιnstitute, Μανώλης Σφακιανάκης, κάποιος πλήξει την ΕΥΔΑΠ, τις επικοινωνίες και τις άλλες βασικές δομές του κράτους, τότε αυτό το κράτος παραλύει. 
Οι πόλεμοι πλέον θα γίνονται μέσα από το διαδίκτυο. 
Ο Σφακιανάκης απηύθυνε πρόσκληση προς όλους για...
το συνέδριο που κάνει το CSI, στις 15 Ιουνίου, στα Χανιά.
Ενα συνέδριο με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς οσοι προσέλθουν σε αυτό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ανατομία του Διαδικτύου.
Στην εκπομπή έγινε αναφορά στον κίνδυνο της "Μπλε Φάλαινας" για την αντιμετώπιση του οποίου, δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το να έρθουν κοντά με αγάπη οι γονείς στα παιδιά τους. 
"Μου ζητούν κάποιοι, να τους πω ενα τρόπο να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους. Και τους απαντώ, πως, παρακολουθούμε μόνο τους κακοποιούς κι όχι τα παιδιά μας. Αυτά πρέπει να τα προσεγγίσουμε με κατανόηση και μεγάλη αγάπη", είπε ο Σφακιανάκης κι αναφέρθηκε στην εποχή της ίδρυσης της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκληματος. 
"Το 1997 ήμουν μόνο εγώ. Ενας. Στην Γαλλία εκείνη την εποχή υπήρχαν 2.000. Μετά από επτα χρόνια, το 2004, γίναμε 4",  είπε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: