16.5.17

Μέχρι τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας φτάνει σήμερα το μετρό...

Μέχρι τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας φτάνει σήμερα το μετρόΜέχρι τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας φτάνουν σήμερα οι συρμοί του μετρό από τις 9:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα, λόγω...
κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον ΟΣΕ. Τα σωματεία των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο προχωρούν σε στάση εργασίας αυτές τις ώρες λόγω πένθους και σε ένδειξη σεβασμού προς τους νεκρούς και συμπαράστασης προς τους οικείους τους, μετά το τραγικό δυστύχημα στο Άδενδρο, το βράδυ του Σαββάτου.

Η στάση εργασίας θα γίνει από τις 09:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα, προκειμένου και το προσωπικό να παραστεί στις κηδείες των δυο εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Λόγω της στάσης εργασίας θα υπάρξουν τροποποιήσεις και ματαιώσεις στα δρομολόγια των τρένων του βασικού άξονα, περιφερειακών γραμμών, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου (συν ορισμένα δρομολόγια από και προς αεροδρόμιο), καθώς και των λεωφορείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο τμήμα Κιάτο-Πάτρα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για την απώλεια ενός επιβάτη και δυο εργαζομένων της, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στο σταθμό του Άδενδρου, καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Εις μνήμην των αδικοχαμένων εργαζομένων κηρύχθηκε τριήμερο πένθος σε όλες τις σιδηροδρομικές εταιρείες και όλες οι σημαίες σε όλα τα συγκροτήματα του Δικτύου κυματίζουν μεσίστιες...


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: