24.5.17

Αποδοκιμάστηκε...


Το σχόλιο του Τσίμα για τoν Σαββίδη που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media...
Αντιδράσεις προκάλεσε στην κοινότητα των social media η τοποθέτηση του Παύλου Τσίμα κατά τη...

διάρκεια του χθεσινού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη μεταβίβαση των μετοχών του MEGA στον Ιβάν Σαββίδη από τον Φώτη Μπόμπολα.
Όχι τόσο όμως, για τα εύλογα ερωτήματα που έθετε και τον προβληματισμό του για σειρά γεγονότων που διαδέχθηκαν το ένα το άλλο, μέχρι τη μεταβίβαση του 19,7%… όσο για το ότι στάθηκε με αρνητικό τρόπο στο σημείο εκείνο της συνέντευξης του ομογενούς επιχειρηματία στο «ΘΕΜΑ» που εξηγούσε γιατί θέλει να εμπλακεί στα media.
Η συγκεκριμένη απάντηση του επιχειρηματία ήταν από τις πιο ειλικρινείς και μάλιστα είχε σχολιαστεί πολύ θετικά εξαιτίας αυτής της ειλικρίνειας που κανείς δεν παραδέχεται… Με άλλα λόγια είχε υποστηρίξει αυτό που όλοι γνωρίζουν και συζητούν, αλλά κανείς δεν παραδέχεται δημοσίως ότι «Για να κάνεις μπίζνες στην Ελλάδα πρέπει να έχεις ΜΜΕ»!
Αυτό το σημείο λοιπόν σχολιάστηκε αρνητικά από τον Παύλο Τσίμα, με το επιχείρημα ότι δεν το λες ακόμη κι αν το πιστεύεις ή το κάνεις! «Υπάρχει κόκκινη γραμμή» υποστήριξε ο δημοσιογράφος «Δεν μπορείς να βγαίνεις να το διαλαλείς» κατέληξε!
Και ακριβώς για αυτό το λόγο συγκέντρωσε πλήθος αρνητικών σχολίων… Επειδή τουλάχιστον ο Ιβάν Σαββίδης είχε την ειλικρίνεια να το παραδεχθεί!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: