17.5.17

Τσίπρας με… άγριες διαθέσεις...

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας Μητσοτάκης βουλή Με την σύγκρουση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών θα ολοκληρωθεί αύριο στην Βουλή η...

συζήτηση και η ψήφιση της νέας δέσμης μέτρων και αντίμετρων του πολυνομοσχεδίου για την δεύτερη αξιολόγηση.
 Ο Neo, λοιπόν, πληροφορείται ότι την υπεράσπιση της συμφωνίας θα πάρει πάνω του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος γενικώς έχει αποδειχθεί και ο μόνος που… μπορεί να σώσει επικοινωνιακά την κυβέρνηση. Μάλιστα, ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου φέρεται να έχει… άγριες διαθέσεις και η ομιλία του, που επεξεργάζονται στο επιτελείο του, θα είναι εξαιρετικά σκληρή κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και προσωπικά στοχευμένη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι βέβαιο πως στην αίθουσα της Ολομέλειας θα ακούσουμε για «πορφυρογέννητους», για το σκάνδαλο της Siemens, για το κυβερνητικό παρελθόν της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. 
Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει πίεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης γιατί δεν ψηφίζουν τα θετικά αντίμετρα, δε θα παραλείψει να υπενθυμίσει στους πολίτες ότι η ΝΔ είχε καταψηφίσει και την χριστουγεννιάτικη ενίσχυση στους χαμηλοσυνταξιούχους, ενώ πέραν αυτών θα διαβεβαιώσει για μία ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση έχει ορίζοντα δύο ετών ως τις επόμενες εκλογές. Γενικώς, το θερμόμετρο θα… χτυπήσει κόκκινο και μένει να φανεί ποιος θα κλέψει, επικοινωνιακά, τις εντυπώσεις.

 matrix24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: