15.5.17

Ποιος έκοψε το πλάνο της επίθεσης Κασιδιάρη;...

Ο Κασιδιάρης ξαναχτυπά. Τον Νίκο Δένδια αυτή τη φορά. Κι ήταν εκεί η τηλεόραση, όπως τότε με τη Λιάνα Κανέλλη. Μόνο που αυτή τη...
φορά  ενώ είδαμε στα πλάνα το φραστικό επεισόδιο δεν είδαμε το γεγονός!

Όπως όταν όσοι βλέπετε μπαλίτσα, που για να μην θιγεί το άθλημα, αν σφαχτούν στις κερκίδες, υπάρχει εντολή να μην το δείξουν.
Έτσι μάλλον σκέφτηκε και ο υπεύθυνος της τηλεοπτικής μετάδοσης στο κανάλι της Βουλής. Ας μην δει το πανελλήνιο πώς ένας φασίστας, εκλεγμένος δυστυχώς, αλλά φασίστας, επιτίθεται σε έναν βουλευτή.


Ποιος αποφασίζει τι θα δούμε;


Τα πράγματα είναι σχετικά απλά στην τηλεόραση: Ο σκηνοθέτης επιλέγει τι θα φτάσει..
στην οθόνη της τηλεόρασής μας. Έχει δίπλα του έναν άλλον συνάδελφό του, που λέγεται Vision Mixer, αυτός ο μίξερ που κάποιοι τον λένε και "κουμπάκια" ακούει τον σκηνοθέτη που του λέει: Camera 1 - πατάει το κουμπί και η εικόνα που γράφει η σχετική κάμερα έρχεται στους δέκτες μας. Του λέει: camera 2, κλπ.


Αυτοί οι δύο λοιπόν ως ειδικότητες είναι οι αρχηγοί στο τηλεοπτικό κοντρόλ. Την ώρα των εκπομπών στα κανάλια υπάρχουν και οι αρχισυντάκτες, και πάντα οι διευθυντές.
Έτσι λοιπόν την ώρα που ο ελληνικός λαός θα έπρεπε να βλέπει την επίθεση του Κασιδιάρη "κάποιος" αποφάσισε να αλλάξει πλάνο, δηλαδή κάμερα και να δούμε μια γενική εικόνα χωρίς το γεγονός!


Ελπίζω ότι ήταν λάθος! Ελπίζω κάθε κάμερα της βουλής να γράφει την εικόνα που δείχνει και άρα να μας τη δείξουν (λέω ελπίζω γιατί μπορεί τεχνικά να έχουν αποφασίσει να γράφεται μόνο ότι ο σκηνοθέτης επιλέγει να βγαίνει στον αέρα - οπότε τη γλύτωσε ο Κασιδιάρης).


Οι συνάδελφοι, κοινοβουλευτικοί συντάκτες, μας διαβεβαιώνουν ότι από πλευράς προεδρείου δεν υπάρχει εντολή να κόβονται αυτού του είδους οι εικόνες!


Ελπίζω, λοιπόν για τους υπεύθυνους, να μην είχαν την  πρόθεση να κρύψουν την αθλιότητα που διαπράττεται σε βάρος της δημοκρατίας από τη δράκα αυτών των  - εκλεγμένων δυστυχώς, να το λέμε αυτό - τύπων.


Και πάντα μπορούν να ζητήσουν συγγνώμη!
Και τέλος πάντων ας μην "ποδοσφαιροποιούν" την πολιτική! Έχουμε δικαίωμα να βλέπουμε πώς καταντάει η δημοκρατία από αυτούς που επιλέγουμε να την υπηρετούν!...


 Γιάννης Καφάτος, από το documentonews

σημ zoornalistas: Στο ίδιο κλίμα αντιγράφουμε από το fb:
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί στο πακέτο των τσιγάρων μου βλέπω κατεστραμμένα πνευμόνια και νεκρούς σε διαφημίσεις για την οδήγηση ώστε να τρομάξω, αλλά δε βλέπω τον τραμπουκισμό του ναζι, για να μην τρομάξω;
N. M. Με τηλεοπτικούς όρους πάντως, θα πρέπει απόψε να είναι ο Κασιδιάρης σε όλα τα κανάλια και να εξηγεί πώς προκλήθηκε από τον Δένδια και οι οικοδεσπότες του να σχολιάζουν πως δυστυχώς δεν υπάρχει βίντεο για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έγινε. Όπως έγινε και με τον Τζήμερο.
Π. Κατσ...


zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: