15.5.17

Το εξώφυλλο της Liberation για την ορκωμοσία του Μακρόν...

Το εξώφυλλο της Liberation για την ορκωμοσία του Μακρόν - MediaΜε ένα εξώφυλλο - καθρέπτη της Γαλλίας τη δεδομένη χρονική στιγμή υποδέχθηκε η Liberation την ορκωμοσία του νέου Γάλλου πρόεδρου Εμμανουέλ Μακρόν καθώς και τον...
αποχαιρετισμό του Φρανσουά Ολάντ.

Στο εξώφυλλο βλέπουμε τον Ολάντ να χαιρετάει τον Μακρόν καθώς μπαίνει στο αυτοκίνητο με τη λεζάντα να γράφει καλό κουράγιο.

Η πενταετία διακυβέρνησης του Ολάντ και των Σοσιαλιστών θεωρείται από τις χειρότερες της σύγχρονης εποχής της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας, με τον Ολάντ να αποτυγχάνει να πραγματοποιήσει τις δεσμεύσεις του και τη δημοφιλία του να πέφτει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Ο Μακρόν, αν και «πολιτικό παιδί» του Ολάντ, κατάλαβε νωρίς πως όποια σχέση του με τους Σοσιαλιστές θα ήταν τροχοπέδη για την πολιτική του εκστρατεία και έτσι φρόντισε να αποκόψει τα πάντα, αρνούμενος ακόμα και να συμμετάσχει στο προκριματικό συνέδριο των Σοσιαλιστών.

Το στοίχημα αυτό του βγήκε, καθώς ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών Μπενουά Αμόν συγκέντρωσε μόλις 6.50% στις εκλογές...topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: