30.5.17

Σε συνεννόηση καλεί ο Σαββίδης τους μετόχους του MEGA...

Το μήνυμα του επιχειρηματία μέσω της επιστολής του στην Alpha Bank...

Ως μήνυμα προς τους υπόλοιπους μετόχους του MEGA ερμηνεύεται η επιστολή του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη προς την...
Alpha Bank στην οποία αναφέρει την πρόθεσή του να συμμετάσχει με 25 εκ ευρώ στην ΑΜΚ του καναλιού.

Είναι γεγονός ότι το περιεχόμενο της επιστολής και κυρίως η παράθεση εκατομμυρίων ευρώ παραξένεψε… δεδομένου ότι οι απαιτήσεις για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου όπως τις έχει καταγράψει η Grand Thornton είναι πολύ μικρότερες… ενώ οι υποχρεώσεις του καναλιού προς τις τράπεζες – επίσης, είναι συγκεκριμένες.

Ωστόσο η σκοπιμότητα της παράθεσης των ποσών που αναφέρει στην επιστολή του ο επιχειρηματίας και μέτοχος πλέον του MEGA… αποκωδικοποιείται από παράγοντες της αγοράς που έχουν γνώση των κινήσεων που είναι σε εξέλιξη… ως ένα μήνυμα στους μετόχους της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ για κοινή συμπόρευση με στόχο τη σωτηρία του καναλιού.

Με άλλα λόγια ο Ιβάν Σαββίδης καλεί σε συνεννόηση όλες τις πλευρές με στόχο να ξαναγίνει το MEGA αυτό που ήταν… Ενώ ταυτόχρονα ξεκαθαρίζει ότι σε αντίθετη περίπτωση είναι διατεθειμένος να προχωρήσει ακόμη και μόνος του. Εξ ου και η αναφορά στην πρόθεσή του να συμμετάσχει με 25 εκ ευρώ στην ΑΜΚ… ποσό που ως γνωστόν υπέρ καλύπτει τις ανάγκες για την επανεκκίνηση του σταθμού...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: