31.5.17

Ευτυχώς το MEGA γλιτώνει από τη διαπλοκή...

Mega Channel Αντα Ψαρρά

Τελικά από ό,τι φαίνεται θα τη γλιτώσει -όπως πάντα- τη διαπλοκή το Μεγάλο Κανάλι, μια και οι μέτοχοι φαίνεται να...
προτιμούν τον κόκκινο πρόεδρο αντί για τον αμφιλεγόμενο επιχειρηματία της Βορείου Ελλάδος.

Μάλιστα, όπως διαρρέει από τους «καλά πληροφορημένους κύκλους», η διαχρονική μιντιακή εφοπλιστική οικογένεια θα κάνει την καρδιά της πέτρα προκειμένου να συμπλεύσουν όλοι μαζί στη συνέχιση της παράδοσης στην έγκυρη δημοσιογραφία και στη Νέα Δημοκρατία.

Ηδη οι εφημερίδες του ΔΟΛ αλλά και η πειραιώτικη «Ελευθερία» (που δεν ανήκει στον Β. Μαρινάκη) συναγωνίζονται καθημερινά μεταξύ τους για το πόσο περισσότερο θα τρομοκρατήσουν τον κόσμο με τη γνωστή έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση.

Μάλιστα στον υπέρ Μητσοτάκη συναγωνισμό τους έρχεται (πλέον) σχεδόν δεύτερος ο πράσινος όμιλος του Φαλήρου.

Ολα δείχνουν ότι η ατμόσφαιρα για τον προτιμώμενο, στη... στελέχωση των μετόχων του MEGA, πρόεδρο του Ολυμπιακού ξεθολώνει με έναν μαγικό τρόπο, έτσι ώστε άσπιλος και αμόλυντος να μπει στη μετοχική αυτή οικογένεια.

Εντελώς τυχαία μάλιστα ο βασικός καταδικασμένος στην υπόθεση του «Noor One» έδωσε πρόσφατα συνέντευξη («Real», 29.5.2017) στην οποία και υποστηρίζει ότι τον πίεζαν μέσα στη φυλακή να... δώσει τον Μαρινάκη και μάλιστα ένας από εκείνους που τον πίεσαν ήταν και ο νυν υπουργός Αμυνας!

Το περίεργο εδώ είναι ότι ο ίδιος ο κατηγορούμενος είχε πράγματι αναφερθεί σε αφόρητες πιέσεις και στον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή του, που τον οδήγησε μάλιστα τότε να ζητήσει να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή μακριά από τους άλλους κατηγορούμενους.

Μάλλον δεν πρέπει να εννοούσε τον Πάνο Καμμένο, δεδομένου ότι στη διάρκεια της προφυλάκισής του κυβέρνηση ήταν η Ν.Δ.!

Είναι αλήθεια βέβαια ότι ο συγκεκριμένος άφηνε διαφορετικές κάθε φορά αιχμές, στο διάστημα από τη σύλληψή του μέχρι την καταδίκη του, πράγμα φυσικό για κάποιον που αντιμετωπίζει τόσο σοβαρές κατηγορίες.

Αρχικά με παρεμβάσεις του στο κανάλι Αλαφούζου (την εποχή που το κανάλι έδειχνε με τον πλέον σαφή τρόπο την εμπλοκή του κόκκινου προέδρου, στον βαθμό που ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους και καταδικασμένους στην υπόθεση των δύο τόνων ηρωίνης ήταν το πρώην μεγαλοστέλεχος του Ολυμπιακού) οι καταγγελλόμενες απειλές είχαν... διαφορετική προέλευση, στη συνέχεια μέσα από έντυπα και ΜΜΕ άφηνε αιχμές για απειλές από συγκατηγορουμένους του, ενώ στη διάρκεια της δίκης, σύμφωνα και με τους δικαστές, προσπάθησε επανειλημμένα να θολώσει τα νερά για ενόχους και αθώους στην απολογία του.

Οποιος παρακολούθησε όλη την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης δεν θα μπορούσε να μη διαπιστώσει τις συχνές αλλαγές στη στάση του καταδικασμένου εφοπλιστή.

Το παράξενο όμως εδώ δεν είναι το τι λέει κάθε φορά κάποιος που μάλιστα πρόσφατα καταδικάστηκε σε ισόβια.

Ούτε είναι παράξενο να υιοθετεί τους ισχυρισμούς ο μιντιακός όμιλος του Πειραιά που δεν παρακολουθούσε ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το παράξενο είναι να υιοθετεί «αμάσητα» τους ισχυρισμούς ενός ισοβίτη, ο οποίος δικαιολογημένα θέλει να ελαφρύνει τη θέση του, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Αδωνις Γεωργιάδης, και μάλιστα τις παραμονές του ντιλ MEGA – Μαρινάκη.

Αυτό προφανώς ξεπερνάει τα όρια ακόμα και του αντικυβερνητικού οίστρου!...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: