18.5.17

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε spoiler για το Ελλάδα-Τουρκία στο Survivor...


Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανακοινώσει το αποτέλεσμα του...
αγώνα ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους παίκτες στο επεισόδιο του Survivor που θα μεταδοθεί απόψε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως οι Τούρκοι νίκησαν τους Έλληνες 10-7, οπότε δεν υπάρχει λόγος να δουν οι Έλληνες πολίτες το Survivor και θα πρέπει να παρακολουθήσουν την Βουλή για να τον δουν να κατατροπώνει τον Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν ήταν αυτός πρωθυπουργός, όχι μόνο θα ψήφιζε καλύτερα το Μνημόνιο που ψηφίζει τώρα ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και οι Έλληνες θα κατατρόπωναν τους Τούρκους στο Survivor.

Η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα το αποτέλεσμα του Survivor οφείλεται στο ότι βλέπει πως ο Αλέξης Τσίπρας περνάει τα Μνημόνια δυό-δυό και οι Έλληνες όχι μόνο δεν ενοχλούνται καθόλου αλλά έχουν αράξει και βλέπουν Survivor.
Η πιθανότητα να περάσει ο Αλέξης Τσίπρας και δεύτερο Μνημόνιο αλλά οι Έλληνες να βλέπουν Survivor, τρόμαξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού φοβάται πως, αν ο Τσίπρας περάσει και τρίτο Μνημόνιο, οι νεοδημοκράτες θα τον στείλουν στον αγύριστο.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποσπά το λαό από το Survivor -και χτυπά την πολυφωνία της ενημέρωσης και την Δημοκρατία-, ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τόνισε πως η αποκάλυψη του αποτελέσματος μιας μάχης ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους αποτελεί εθνική προδοσία.

Εν τω μεταξύ, δεν είναι βέβαιο πως οι Έλληνες παίκτες του Survivor θα χάσουν από τους Τουρκαλάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, το αποψινό επεισόδιο του Survivor έχει γυριστεί σε δυο διαφορετικές εκδοχές.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί στην Τουρκία νικούν οι Τούρκοι, ενώ στο επεισόδιο που θα προβληθεί στην Ελλάδα νικούν οι Έλληνες...

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: