11.6.17

Αφιέρωμα στην επέτειο επαναλειτουργίας της ΕΡΤ-1...

Αποτέλεσμα εικόνας για Ραδιομέγαρο
Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, το  Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας αφιερώνει την πρωινή ζώνη της Κυριακής 11 Ιουνίου 2017, σ’ αυτή τη σημαντική για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση επέτειο.

Το...
τετράωρο αφιέρωμα χωρισμένο σε τρεις θεματικές εκπομπές έχει σκοπό αφενός να θυμίσει τη «μαύρη περιπέτεια» της ΕΡΤ, αλλά κυρίως  να υπενθυμίσει τον σημαντικό ρόλο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, όχι μόνο στην ενημέρωση, αλλά και στον πολιτισμό και στις παραδόσεις του τόπου μας.

Στις 10:00 η Ειρήνη Γιανναρά παρουσιάζει τις δράσεις που έφεραν την Ελληνική Ραδιοφωνία κοντά στα μεγάλα γεγονότα και τα θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας. Η εκπομπή δίνει λόγο στους ανθρώπους που παρουσίασαν εκπομπές για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, τα ειδικά αφιερώματα, ενώ αναφέρεται και στις εκπομπές που έδωσαν βήμα λόγου στην κοινωνία και στους φορείς του πολιτισμού.

Στη συνέχεια, ο Πολυδεύκης Παπαδόπουλος στις 11:00 συζητεί με ειδικούς σε θέματα Επικοινωνίας για το ρόλο και τη σημασία των Δημόσιων Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων στις σημερινές ευρωπαϊκές κοινωνίες, συγκρίνοντας τον τρόπο λειτουργίας και εμβέλειας  της ΕΡΤ σε σχέση με τα «Ευρωπαϊκά της αδέλφια».

Στις 12:00 η Κωνσταντίνα Δημητρούλη και ο Ξενοφών Ζηκίδης, φιλοξενούν εκπροσώπους και στελέχη των ΜΜΕ, αλλά και ακαδημαϊκούς σε μία προσπάθεια να αποτυπώσουν τη νέα δύσκολη πραγματικότητα στο ελληνικό ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, αλλά και στον Τύπο,  και να αναζητήσουν απαντήσεις για την επόμενη μέρα των ΜΜΕ.

Συντονιστείτε το πρωί της Κυριακής στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας στους 105,8 ή στους 91,6. 

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: