13.6.17

Και νέα 24ωρη απεργία στον «Πήγασο»...

«Πήγασος»«Ρολά» στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου «Πήγασος» του Φώτη Μπόμπολα για άλλο ένα 24ωρο αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της...
Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) –μαζί με την Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ), την Ένωση Τεχνικών Ημερήσιου Περιοδικού Τύπου Αθηνών (ΕΤΗΠΤΑ), την Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων (ΠΕΛ) και την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ)– ύστερα από απόφαση των εργαζομένων. 

Η απεργιακή κινητοποίηση θα συνεχιστεί έως και τις 06.00 το πρωί αύριο (14/6) ενώ την ίδια μέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα τριμερής συνάντηση.

Σε λίγες ώρες οι εργαζόμενοι (15.30) στα ΜΜΕ του «Πήγασου» που παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από πέντε μήνες πραγματοποιούν νέα γενική συνέλευση για να αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους.  

Στην ανακοίνωσή της το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ επισημαίνει ότι η απεργία «των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών Τύπου, λιθογράφων και φωτορεπόρτερ που εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «GOALnews», καθώς και στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr» και «sentragoal.gr», «life.gr», «womenonly.gr», «elle.gr», «cinemag.gr» και «caranddriver.gr» και σε όλες τις περιοδικές εκδόσεις και τις λοιπές ιστοσελίδες του Ομίλου, έχει κηρυχθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη εξόφληση δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων, από τον Ιανουάριο έως και το Μάιο του 2017, και την καταπάτηση κάθε συμφωνίας και δέσμευσης της εργοδοσίας για διευθέτηση του θέματος»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: