24.6.17

Δραματική η εικόνα του ALPHA...

Alpha (logo)…τη μισή ημέρα συγκεντρώνει μονοψήφια ποσοστά...

Δραματικά είναι τα νούμερα του ALPHA από νωρίς το πρωί έως τις 5 το απόγευμα που ξεκινάει το...
«Deal» του Χρήστου Φερεντίνου. Σχεδόν τη μισή ημέρα το κανάλι σημειώνει μονοψήφια ποσοστά και μόνο σε δύο περιπτώσεις καταφέρνει (με το ζόρι) να ξεπεράσει για λίγο τη βάση του 10%. Η ίδια και χειρότερη εικόνα εμφανίζεται και στα νεανικά κοινά, αφού επαναλαμβάνονται τα μονοψήφια ποσοστά.

Με άλλα λόγια το δυνατό του χαρτί εξακολουθεί να είναι το κεντρικό δελτίο με τον Αντώνη Σρόιτερ και κανά δυο σίριαλ που ακολουθούν, μέχρι να ξεκινήσει το Survivor στον ΣΚΑΙ.

Ωστόσο, μετά από τέσσερις μήνες ο τυφώνας του ριάλιτι επιβίωσης έχει πάψει να αποτελεί δικαιολογία… και ειδικά όταν το μεγαλύτερο πρόβλημα εμφανίζεται από το πρωί έως αργά το απόγευμα… Αφού ακόμη και το MEGA στις ίδιες ζώνες συγκεντρώνει υψηλότερες τηλεθεάσεις!
Περισσότερο ανησυχητικό όμως είναι ότι δυο παρεμβάσεις που επιχείρησε στην απογευματινή ζώνη, προκειμένου να τονώσει την τηλεθέαση κρίθηκαν αποτυχημένες. Αφού, τόσο το ριάλιτι με τα ζευγάρια όσο και οι «Καρντάσιανς» που το αντικατέστησαν μετά βίας αγγίζουν το 4%!

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο σταθμός προχώρησε σε αλλαγές στο διοικητικό του σχήμα… και εν συνεχεία προσέλαβε στη διεύθυνση προγράμματος που είχε μείνει ακέφαλη την Ισαβέλλα Σασλόγλου.

Είναι γεγονός ότι η τελευταία θα κριθεί από τις επιλογές της στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, αν και δεν φημίζεται για τις επιτυχίες της ως διευθύντρια.

Πάντως η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού εκτός από τη δυναμική που επιδεικνύει ο ΣΚΑΙ που έχει περάσει μπροστά και προηγείται του ανταγωνισμού με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο… ο ΑΝΤ1 επίσης φαίνεται να κρατά τις δυνάμεις του μετά το φετινό αιφνιδιασμό από το Survivor, ενώ τα στελέχη του δουλεύουν στο φουλ για τη νέα σεζόν προετοιμάζοντας δυνατά προγράμματα.

Κατά συνέπεια αν ο ALPHA δεν κινηθεί γρήγορα και έξυπνα και κυρίως αν δεν δώσει χρήματα για νέο πρόγραμμα, θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα… τα οποία του χρόνου θα είναι πολλαπλάσια σε ένταση από ό,τι φέτος!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: