28.6.17

Καλά η ΝΔ...

αλλά οι συνδικαλιστές της Αριστεράς τί δεν βλέπουν;..

tvxs.gr

Η τροπολογία της κυβέρνησης για τους συμβασιούχους στους δήμους ικανοποιούσε σχεδόν όλα αιτήματα των απεργών: αποσύρθηκε το όριο ηλικίας στις προσλήψεις που...
θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ, ανακοινώθηκε η πρόσληψη 2.500 εργαζομένων και δόθηκαν διαβεβαιώσεις για τη μη συμμετοχή ιδιωτών στην καθαριότητα.

Παρόλα αυτά, η πλειοψηφία της ΠΟΕ - ΟΤΑ απέρριψε την πρόταση. Οι συνδικαλιστές, που πρόσκεινται στο ΚΚΕ και την Λαϊκή Ενότητα, την καταψήφισαν. Ενώ οι συνδικαλιστές της ΝΔ άλλαξαν στάση. Ενώ ήταν «κατά» της απεργίας ψήφισαν «λευκό», με αποτέλεσμα να μην περάσει η κυβερνητική πρόταση.

Η στάση της ΝΔ είναι εξηγήσιμη: μετά την αποτυχία της επένδυσης στον Σόιμπλε και τις πρόωρες εκλογές, επενδύει τώρα στη δυσοσμία και τα σκουπίδια, αδιαφορώντας για την εικόνα της χώρας, που κατά τα άλλα τη θέλει ευρωπαϊκή.

Αλλά οι συνδικαλιστές της αριστεράς; Δεν έχουν ακούσει τα στελέχη της ΝΔ που τάσσονται υπέρ της παραχώρησης της συγκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιώτες; Δεν βλέπουν ότι στρέφουν την κοινή γνώμη εναντίον τους διευκολύνοντας την ΝΔ και τα σχέδια της;..

Δεν υπάρχουν σχόλια: