29.6.17

Σε επιφυλακή για μπλακ άουτ λόγω καύσωνα...

Καθησυχάζει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ

Προγραμματισμένες διακοπές για συντήρηση...

Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΔΕΗ για τον κίνδυνο μπλακ άουτ λόγω καύσωνα. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης δήλωσε ότι...
κανένα θέμα δεν αναμένεται να προκύψει από την αυξημένη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών, και ο ΑΔΜΗΕ μπορεί να ανταπεξέλθει δίχως προβλήματα.

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» είπε: «Έχει αυξηθεί η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών. Σήμερα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, η ζήτηση θα ξεπεράσει τα 10.000MW, από 5.000MW που είναι σε κανονικές συνθήκες» ανέφερε ο κ. Αδαμίδης και πρόσθεσε: «Ανάλογες συνθήκες με τόσο αυξημένη θερμοκρασία, σε περιόδους αιχμής, είχαμε το 2008 και το 2009. Η ζήτηση είχε φτάσει στα 11.000MW».

Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε ο κ. Αδαμίδης, «η ΔΕΗ είναι έτοιμη» και ήδη «σήμερα το πρωί ζητήθηκε η λειτουργία της μονάδας ΑΗΣ Αμυνταίου και μπαίνει στο σύστημα, που σημαίνει ότι είμαστε παρόντες και στη διάθεση του συστήματος».

ΔΕΔΔΗΕ: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Την ίδια στιγμή και εν μέσω θερμοκρασιών που θα αγγίξουν ακόμα και τους 45 βαθμούς Κελσίου, ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. δημοσιοποίησε πρόγραμμα διακοπών ρεύματος το οποίο αφορά, όπως αναφέρει, έργα συντήρησης ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε σε ποιες περιοχές θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος...

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: