11.6.17

Οργή στο Μενίδι για τον θάνατο του μαθητή...


Ο θάνατος του 11χρονου Μάριου από «αδέσποτη» σφαίρα ήταν η αφορμή για να...
ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής των κατοίκων του Μενιδίου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, η εγκληματικότητα «πολιορκεί» τις ζωές τους.

«Η κατάσταση», τονίζουν οι ίδιοι, «είναι τραγική. Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι βιώνουμε, αν δεν έρθει να μείνει εδώ». 

«Το γεγονός της περασμένης Πέμπτης δεν ήταν τυχαίο, είναι καθημερινό. 10-15 φορές τη μέρα πέφτουν σφαίρες πάνω στα αυτοκίνητα, στις σκεπές. Ήταν θλιβερό ότι τώρα έπεσε στο κεφάλι του παιδιού», επισημαίνουν πολίτες της περιοχής.

Επιδρομή με μολότοφ σε σπίτια ρομά για τη φονική «αδέσποτη» σφαίρα στον 11χρονο

«Υπάρχουν σημεία όπως η Αυλίζα, τα οποία είναι άβατα, όπου η Αστυνομία δεν πλησιάζει καν», λένε με αγανάκτηση δημότες των Αχαρνών.

Όπως δηλώνουν, «έχουμε απελπιστεί. Εάν η Πολιτεία δεν λάβει μέτρα, θα το κάνουμε εμείς. Θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας».

«Έχουμε και εμείς δικαίωμα επιτέλους στη ζωή, τα παιδιά μας να ζουν ελεύθερα χωρίς φόβο», σημειώνουν οι Μενιδιάτες. 




Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και η ομολογία 23χρονου ότι πυροβολούσε στον αέρα, την ώρα της τραγωδίας

Ανώτατοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας αισιοδοξούν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταφέρουν να «δέσουν» την υπόθεση του θανάτου του 11χρονου μαθητή.

Το πρωί του Σαββάτου, συνελήφθη 23χρονος Ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα, το βράδυ που έχασε τη ζωή του, ο μικρός Μάριος.

Τόσκας: Η Δυτ. Αττική εγκαταλειμμένη για χρόνια – Εμείς αρχίσαμε και κάνουμε έρευνες

Έξω από το σπίτι του βρέθηκαν πολλοί κάλυκες, αλλά όχι κάποιο όπλο και συγκεκριμένα αυτό που ισχυρίζεται ότι χρησιμοποίησε για τους πυροβολισμούς. 

Στην οικία του 23χρονου έγινε γλέντι την Πέμπτη, επειδή αφέθηκαν ελεύθερα, με εντολή εισαγγελέα, δύο συγγενικά του πρόσωπα, που είχαν συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Εκτός από τον συγκεκριμένο άνδρα, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα και έτσι συνολικά οι συλλήψεις έχουν φτάσει τις έξι, ενώ δεκάδες αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όπου βρίσκεται το σχολείο του άτυχου παιδιού και ειδικά στον οικισμό Αυλίζα, όπου διαμένουν κυρίως Ρομά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: