11.6.17

Παπαχριστόπουλος: Όλος ο κόσμος είναι εναντίον του Σόιμπλε...


 ...εκτός από κάποιους.
O Λοβέρδος θεωρεί τις εκλογές αναγκαίες..
«Δίνουμε τιτάνιο αγώνα για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο Eurogroup», τόνισε στην εκπομπή "Ακραίως" (ΣΚΑΙ) του Τάκη Χατζή, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θ. Παπαχριστόπουλος, και ανέφερε, πως, "πλέον δεν υπάρχει...

ύφεση, αλλά ανάπτυξη και πλεόνασμα 4,1%".
 Χαρακτήρισε «πανίσχυρο» στα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. "Όλος ο κόσμος είναι εναντίον του Σόιμπλε εκτός από κάποιους", είπε με νόημα. Και αφησε αιχμές στις προηγούμενες κυβερνήσεις, λέγοντας, πως, " Οι προηγούμενοι μάς παρέδωσαν μια χρεοκοπημένη χώρα ", ενώ υποστήριξε, πως, βλέπει "έναν γενικό αναβρασμό υπέρ της Ελλάδας".

Από την πλευρά του ο Λοβέρδος (Δημοκρατικη Συμπαράταξη), εξαπέλυσε μια ακόμη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης: "2,5 χρόνια υποτίθεται ότι διαπραγματεύονται. Ακυβέρνητη πολιτεία είναι η χώρα για 2,5 χρόνια. Σε ό,τι στόχους έθεσε η κυβέρνηση, απέτυχε. 

Πλέον ζούμε στη "δεύτερη φάση της κρίσης. Σήμερα πέφτει και το τελευταίο φύλλο συκής. Ο Τσίπρας έχει ξεγελάσει τον κόσμο και τις τελευταίες μέρες. Ο Τσίπρας είναι το πρόβλημα", πρόσθεσε. 

Στην ίδια γραμμή με Λοβέρδο και η Σοφία Βούλτεψη (ΝΔ): Το πρόβλημα δεν είναι πως αισθάνεται η Νέα Δημοκρατία. (...) Το θέμα είναι πως αισθάνεται η χώρα. Ο κόσμος έχει καταλάβει αλλά η χώρα είναι χωρίς οικονομία. Η κυβέρνηση βασίζεται στην προπαγάνδα και το ψέμα. Η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύει την αλήθεια.
 "Εμείς ως Νέα Δημοκρατία έχουμε τη θητεία που οδηγούσε τη χώρα εκτός μνημονίων" και τόνισε πως "Η κυβέρνηση βάζει στη βιτρίνα το χρέος ενώ τα μέτρα για αυτό αφορούν για μετά τη λήξη του προγράμματος. Το θέμα δεν είναι η Νέα Δημοκρατία αλλά τι γίνεται στη χώρα", πρόσθεσε...



Δεν υπάρχουν σχόλια: