10.6.17

Τόσκας: Η Δυτική Αττική είναι μια εγκαταλειμμένη για χρόνια περιοχή...

Τόσκας: «Να καταλάβουν οι πρόσφυγες ότι τα σύνορα έκλεισαν»«Η Δυτική Αττική είναι μια εγκαταλειμμένη για χρόνια περιοχή με τεράστια προβλήματα, όπου κανένας δεν είχε τολμήσει να πει καν τα προβλήματα, όχι...
να τολμήσει να λύσει προβλήματα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, αναφορικά με τα ζητήματα που έχουν προκύψει μετά τον θάνατο 11χρονου μαθητή από «αδέσποτη» σφαίρα στο Μενίδι.

«Εμείς αρχίσαμε και βγαίνουμε και κάνουμε έρευνες. Χθες 200 αστυνομικοί με ειδικές δυνάμεις έκαναν έρευνες. Τέτοιες έρευνες είχαν ξεκινήσει καιρό πιο πριν, όχι με αφορμή μόνο το περιστατικό αυτό», ανέφερε ο Υπουργός στο περιθώριο των εγκαινίων της Σχολής Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα.

«Το θέμα των εγκαταλειμμένων περιοχών δεν είναι μόνο θέμα αστυνομικής αντιμετώπισης. Έχει κοινωνικές προεκτάσεις και προσπαθούμε, σε συνεργασία και με άλλα υπουργεία να το δούμε στο σύνολο του. Δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν λύνεται με επιχειρήσεις της μιας μέρας ή μόνο με αστυνομικές δράσεις», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε αναφέρει ότι θα «καθαρίσει» τα Εξάρχεια σε 24 ώρες, ο κ. Τόσκας τόνισε: «Αυτοί που λένε ότι θα καταργήσουν τα άβατα σε 24 ώρες να μας πουν κι εμάς τον τρόπο. Δεν είναι εύκολες υποθέσεις αυτά. Είναι για επικοινωνιακούς λόγους. Τα ψέματα είναι εύκολα, αλλά στην πράξη δικαιώνεται αυτός ο οποίος προσπαθεί κι εμείς προσπαθούμε και έχουμε και σχέδιο»...


naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: