22.6.17

Ικανοποίηση για τη συμφωνία εξέφρασε ο Μακρόν σε τετ α τετ με Τσίπρα...

«Τα είπαν» Τσίπρας-Μακρόν: Ικανοποίηση για το Eurogroup, «δεν τελειώσαμε ακόμα» - MediaΙκανοποίηση για το αποτέλεσμα της συμφωνίας που επιτεύχθηκε στο Eurogroup εξέφρασε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και δήλωσε την επιθυμία του να...
επισκεφθεί την Ελλάδα, σε συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο περιθώριο της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, ο κ. Μακρόν έκανε λόγο για πολύ καλό αποτέλεσμα, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να ευχαριστεί τον Γάλλο Πρόεδρο για τη στήριξή του.
Δεν τελειώσαμε, ακόμη, άλλα άνοιξε ο δρόμος, φέρεται να είπε ο κ. Μακρόν, με τον Αλέξη Τσίπρα να υπογραμμίζει ότι «πράγματι, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε από κοινού με προσεκτικά βήματα».

Κατά τον διάλογο που είχαν οι δύο ηγετές, ο Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε την επιθυμία και την πρόθεση του να επισκεφθεί την Ελλάδα, με τους δύο ηγέτες να συμφωνούν ότι θα είναι σε επικοινωνία προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή στιγμή για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: